«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ενημέρωση απο το Δήμο Αγρινίου 17-7-2015

Προσφορά λαχανικών για την στήριξη των άπορων οικογενειών

Το  Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Αγρινίου και το Δημοτικό Λαχανόκηπο,  για την προσφορά λαχανικών και τη στήριξη των άπορων οικογενειών του Δήμου μας.
Η συμβολή τους είναι πολύτιμη και...
η δέσμευση τους για τη συνέχιση προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αποτελεί για εμάς στήριγμα στο επιτελούμενο και δύσκολο έργο μας .Τους ευχαριστούμε θερμά.
Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
***

Φιλοξενία παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ
Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δ. Αγρινίου, ενημερώνει τους γονείς που κατέθεσαν αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών  βρεφών και νηπίων, για το σχολικό έτος 2015-2016, για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγρινίου και των Δημοτικών Ενοτήτων αυτού, πως τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2015.

          Ο λόγος της καθυστέρησης της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, οφείλεται στην καθυστέρηση έναρξης του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» , μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγρινίου, δεδομένου ότι προηγείται η εγγραφή των παιδιών εκείνων που οι γονείς υποβάλλουν αίτηση μέσω του προγράμματος για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

          Προς αυτή την κατεύθυνση, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ με τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για την φιλοξενία των παιδιών τους, η κατάθεση των αιτήσεων αρχίζει στις 5/8/2015 έως τις 18/8/2015. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρέστερη ενημέρωση για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορούν να επικοινωνούν με τα κεντρικά μας γραφεία στο τηλέφωνο  26410-39797, στους κατατόπους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς  αλλά και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.eetaa.gr .


Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α. Δ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Καρακώστας Βασίλειος