«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ-Συλλαλητήριο στο Αγρίνιο την Τετάρτη 22 Ιούλη

Η Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους  και το λαό της περιοχής να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22 Ιούλη και ώρα 8:30 το πρωί  στην Εφορία Αγρινίου και στο  του ΠΑΜΕ  στις  8:30 το βράδυ  στην  κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο  για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης  που φέρνει για ψήφιση στη Βουλή νέα μέτρα για τη λαϊκή οικογένεια.

Να απαντήσουμε  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΜΑΖΙΚΑ- ΜΑΧΗΤΙΚΑ.
Να μην περάσει η δεύτερη δέσμη  των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου...
  της ντροπής όπου από κοινού  στηρίζουν συγκυβέρνηση  ( ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου - Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙ,  ΠΑΣΟΚ) .
Αρκετά  με τις απάτες, τις υποκρισίες τους, τα ψέματά τους. Τα παιχνίδια της κυβέρνησης  με τον ανασχηματισμό  δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν. Η συγκυβέρνηση  επιταχύνει το αντεργατικό, αντιλαϊκό της έργο.
ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Σχεδιάζουμε την απάντησή μας σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο . Δε δεχόμαστε μειώσεις στους μισθούς , στις συντάξεις , στα εργατικά δικαιώματα. Δυναμώνουμε  τους αγώνες για την κάλυψη των απωλειών  που είχαμε , για νέες διεκδικήσεις  με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Δυναμώνουμε την ταξική  αλληλεγγύη μας.
Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά.
Όλοι κι όλες στις κινητοποιήσεις την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Ιούλη  8:30 το πρωί  στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Αγρινίου και 8:30 το βράδυ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία.
Αγρίνιο 20/7/2015
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ καλεί στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Ιούλη .

-         Στις 8:30 το πρωί στην παράσταση διαμαρτυρίας  στην Εφορία του Αγρινίου.
-          Στις 8:30 το βράδυ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία.
Να απαντήσουμε μαζικά  μαχητικά στις ενέργειες  της συγκυβέρνησης ( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) που φέρνουν στη Βουλή  για ψήφιση τη δεύτερη δέσμη μέτρων  προαπαιτούμενων προκειμένου να κλείσει η συμφωνία
( μνημόνιο) με τους θεσμούς ( τρόικα).
Η εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  με τον αγώνα τους σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας , δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία , να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να μην περάσουν  τα νέα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα που έρχονται να προστεθούν με το 3ο μνημόνιο  ντροπής του Τσίπρα.
Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τα μνημόνιά τους  και όλους τους αντεργατικούς τους νόμους.
Όλοι στη μάχη!
Γιατί χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά
Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά.
Το Δ.Σ.