«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: Συναδέλφους ΕμπόρουςΣυναδέλφισα & Συνάδελφε

Η πρωτόγνωρη πολιτική κωλοτούμπα (αναμενόμενη για κάποιους………αναπάντεχη για κάποιους άλλους……..λίγη σημασία έχει αυτή τη στιγμή..) που η ΄΄ πρώτη φορά αριστερή ΄΄ κυβέρνηση έκανε πριν λίγες ώρες, μας υποχρεώνει να σου απευθυνθούμε και να σου επισημάνουμε τα εξής:


˃ εμβρόντητοι και εμείς μαζί με το σύνολο της κοινωνίας, παρακολουθούμε την ΄΄ πρώτη φορά αριστερή ΄΄ κυβέρνηση, μαζί με την πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών κομμάτων  της αντιπολίτευσης, να σέρνουν τη χώρα και τον λαό αλυσοδεμένους, ταπεινωμένους, εξευτελισμένους και πένητες στα σκλαβοπάζαρα της ΄΄ ενωμένης ΄΄ κατά τα άλλα Ευρώπης.

˃ ένα συνονθύλευμα πολιτικών απατεώνων, αφού καπηλεύθηκαν τη βούληση ενός ολόκληρου λαού, αφού τον ενέπαιξαν μέσα από ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις, προγραμματικές ΄΄ εξαγγελίες ΄΄ και μετεκλογικές ΄΄ δεσμεύσεις ΄΄, αφού του υφάρπαξαν τη βούληση όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από το τελευταίο δημοψήφισμα και ένα πατριωτικό ΄΄ΟΧΙ΄΄ το μετέτρεψαν σε μια νύχτα σε ΄΄ΝΑΙ΄΄ υποταγής….τώρα τον σέρνουν στα νέα μνημόνια της τελικής εξόντωσής του.

Συναδέλφισα & Συνάδελφε

˃ αυτό που ζούσαμε μέχρι σήμερα θα μοιάζει με ΄΄ όαση ΄΄ σε σχέση με την ΄΄ κόλαση ΄΄ που θα βιώσουμε εμείς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας….

˃ η ΄΄ συμφωνία ΄΄ της υποταγής ανοίγει διάπλατα και με συνοπτικές διαδικασίες τον δρόμο για τις πολυεθνικές του εμπορίου, τις υπεραλυσίδες, τους ομίλους για την μονοπώληση της αγοράς από τη μια…ενώ από την άλλη οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον ολοσχερή αφανισμό των μικρών εμπόρων, των οικογενειακών επιχειρήσεων και  των αυτοαπασχολούμενων, μέσα από την οικονομική αλλά και βιολογική εξουθένωσή τους.

˃ την ΄΄ φοροκαταιγίδα ΄΄ τους ΄΄ κεφαλικούς ΄΄ φόρους με την μορφή χαρατσιών, την προκαταβολή 100% του φόρου, την αύξηση του συντελεστή φόρου, την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου με κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, το ΄΄ ανασφαλιστικό ΄΄!!, τις ΄΄ συντάξεις μετά θάνατο ΄΄ !!, τις κατασχέσεις για οφειλές από το πρώτο ευρώ, την κατάργηση του αφορολόγητου, κλπ., κλπ. τα έχουν ήδη εξαγγείλει, τα έχουν αποδεχθεί, τα έχουν υπογράψει….. Τα χειρότερα έρχονται……!!!

Συναδέλφισα & Συνάδελφε

Ο Σύλλογός μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου:

˃ σε καλεί να μην επιτρέψεις το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και της δημόσιας περιουσίας που σου ανήκει.

˃ σε καλεί να μην επιτρέψεις να μετατραπεί η χώρα σε κράτος παρία και να απεμπολήσει την εθνική της κυριαρχία.

˃ σε καλεί  να μην ΄΄ μασήσεις ΄΄, να μην κάνεις ΄΄ τουμπεκί ΄΄, να μην φοβηθείς, να μην   συμβιβαστείς.

˃ σε καλεί να κάνεις την απογοήτευση ..…οργή και τον θυμό…αγώνα!!!Υ.Γ. Η λύση υπάρχει και είναι έξω από αυτή την Ευρώπη του Δ΄ Ράιχ, των εκβιαστών, των τοκογλύφων και των ολιγαρχών του μονοπωλιακού κεφαλαίου.

                                                                                                         

                                                                                                          ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α