«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΠΑΜΕ - συλλαλητήριο 15 Ιούλη στο Αγρίνιο

Η Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους συνταξιούχους , τους νέους  κα τις νέες στο συλλαλητήριο που διοργανώνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Ιούλη  και ώρα 8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Να καταγγείλουμε  τη νέα αντεργατική αντιλαϊκή συμφωνία , το 3ο μνημόνιο που αποφασίστηκε  στη σύνοδο κορυφής των κρατών της Ευρωζώνης...

Το ίδιο βράδυ μετά το δημοψήφισμα το ΟΧΙ και το ΝΑΙ προστέθηκαν  και έγιναν συμφωνία πάση θυσία με την Ε.Ε.  με τη στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και των κομμάτων Ν.Δ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ . Συμφωνία μνημόνιο  που φέρνει νέο μπαράζ  αντιλαϊκών νομοθετημάτων , μέτρα που θα προστεθούν πάνω σ’ αυτά των δύο προηγούμενων μνημονίων.
Για την εργατική τάξη προβλέπει σάρωμα σε ότι έχει απομείνει στα ασφαλιστικά  και εργασιακά δικαιώματα και μεγαλύτερη φοροληστεία στο λαϊκό εισόδημα .
Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη  να μην εγκρίνει τη νέα συμφωνία , με τον αγώνα της να πει ΟΧΙ στο βάρβαρο 3ο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα.
Έχουμε τη δύναμη  να γυρίσουμε την πλάτη σε μνημόνια και αφεντικά και τις ξεπουλημένες ηγεσίες . Να διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης  και ανάκτησης απωλειών.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ  ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
του ΠΑΜΕ