«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ενημέρωση από τον Δήμο Αγρινίου 21-7-2015

Δήμος Αγρινίου-διακοπές νερού τις νυχτερινές ώρες
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση νερού σε όλα τα Δημοτικά και Κοινοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αγρινίου. Επίσης παρατηρείται το φαινόμενο της κατασπατάλησης νερού του δικτύου ύδρευσης, σε άρδευση,  πλύσιμο αυλών, αυτοκινήτων κ.λπ..

Παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις για ορθολογική χρήση του νερού,  δεν υπήρξε ευαισθητοποίηση. Για το λόγο αυτό από σήμερα ( 21/7/2015)  και μέχρι να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιούνται καθημερινές διακοπές νερού.
Η διάρκεια των διακοπών  θα είναι...
τις νυχτερινές ώρες: 01.00.-05.00, σε όλη την επικράτεια του δήμου και ιδιαίτερα στις περιοχές που παρατηρείται αδικαιολογήτως υπερβολική κατανάλωση .

Υπενθυμίζουμε ότι το νερό του δικτύου ύδρευσης πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για οικιακή κατανάλωση και όχι για άλλες χρήσεις. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψης νερού.
*** 
Κλιματιζόμενοι χώροι τις ημέρες των υψηλών θερμοκρασιών

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει στους δημότες  ότι τις ημέρες των υψηλών θερμοκρασιών θα λειτουργούν οι παρακάτω δημοτικοί κλιματιζόμενοι χώροι :

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015
·         Αίθουσα ΚΑΠΗ (Όπισθεν Αγ-Δημητρίου) από 8:00 - 20:00
·         Αίθουσα ΚΑΠΗ Αγ.-Κωνσταντίνου από 8:00 - 20:00

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015
·         Αίθουσα ΚΑΠΗ (Όπισθεν Αγ-Δημητρίου) από 8:00 - 20:00
·         Αίθουσα ΚΑΠΗ Αγ.-Κωνσταντίνου από 8:00 - 20:00
***
 Διανομή των καρτών σίτισης από το ΚΕΠ 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αγρινίου ενημερώνει τους πολίτες που έχουν εγκριθεί στο πρόγραμμα του ν.4320/2015, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ότι η διανομή των καρτών σίτισης από το ΚΕΠ 132Π,  που λειτουργεί στην οδό Καραπαπά 7, ξεκίνησε από σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2015Για να διασφαλιστεί η ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών, λόγω του μεγάλου αριθμού των καρτών σίτισης που θα διατεθούν, θα τηρηθεί πλέον της ημερήσιας σειράς προτεραιότητας και αλφαβητική κατανομή των δικαιούχων των καρτών.Συγκεκριμένα θα εξυπηρετούνται αυστηρά  οι δικαιούχοι που το επώνυμο τους  ξεκινά απόΑ                     από την Τρίτη 21 Ιούλη

Β                      από την Τρίτη 21 Ιούλη

Γ                      από την Τρίτη 21 Ιούλη

Δ,Ε,Ζ               από την Πέμπτη 23 Ιούλη

Η, Θ,Ι              από την Παρασκευή  24 Ιούλη

Κ                     από την Δευτέρα 27 Ιούλη

Λ                     από την Παρασκευή 31 Ιούλη

Μ                     από την Δευτέρα 3 Αυγούστου

Ν,Ξ,Ο              από την Πέμπτη 6 Αυγούστου

Π                     από την  Παρασκευή 7 Αυγούστου

Ρ                      από την Τρίτη 11 Αυγούστου

Σ                      από την Τετάρτη 12 Αυγούστου

Τ                      από την Δευτέρα 17 Αυγούστου

Υ,Φ,Χ, Ψ,Ω     από την Τρίτη 18 ΑυγούστουΓια την παραλαβή των καρτών   ο δικαιούχος θα πρέπει να γνωρίζει τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ   και να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα .Οι δικαιούχοι θα προσέρχονται για την παραλαβή της κάρτας σίτισης  στο ΚΕΠ που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησή τους.  

Σε περίπτωση αλλαγής του παραπάνω προγραμματισμού θα  αναρτηθεί νεότερη ανακοίνωση  στο ΚΕΠ.