«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η ανατροπή τους είναι θέμα χρόνου!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας


Ο ηρωικός αγώνας συνεχίζεται!

Χαιρετίζουμε το κουράγιο και την αποφασιστικότητα των εκατομμυρίων  διαδηλωτών σε όλη την Ελλάδα απέναντι στην ωμή βία και καταστολή της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ!
Χαιρετίζουμε το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε την Κυριακή στην Πάτρα, τους χιλιάδες αγωνιστές που αψήφισαν την βροχή, την κυβερνητική τρομοκρατία και τους ‘’μονόδρομους’’ που απαγγέλουν τα παπαγαλάκια της οικτρής μειοψηφίας του Παπαδήμου και της Ε.Ε....

Συνεχίζουμε τον αγώνα – κλιμακώνουμε την δράση μας – η ανατροπή τους είναι θέμα χρόνου!
Υπάρχει άλλος δρόμος, μακριά από την εξαθλίωση και την κοινωνική καταστροφή που σχεδιάζουν! Δεν πληρώνουμε το χρέος! Έξω από το Ευρώ και την Ε.Ε.! Εθνικοποίηση των τραπεζών! Αναδιανομή του πλούτου!

Αυτόν τον λαό δεν τον τρομάζει η καταστολή και τα δακρυγόνα! Δεν τον τρομάζουν οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία! Δεν τον αφορούν τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το πλοίο – η ανατροπή τους είναι θέμα χρόνου!

Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την συγκρότηση ενός αγωνιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής! Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! Καλούμε τον εργαζόμενο λαό και την νεολαία να οργανωθεί στο σωματείο του, στο σύλλογό του, στην γειτονιά του και να δώσουμε την μάχη μέχρι την τελική νίκη!