«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μια κοινωνία είναι τόσο ισχυρή όσο ισχυρό είναι το πιο αδύναμο μέλος της

Ειδική Συνεδρία στη Βουλή των Ελλήνων:
 «Νέα Φτώχεια και Κοινωνικός Αποκλεισμός»

Μια κοινωνία είναι τόσο ισχυρή όσο ισχυρό είναι το πιο αδύναμο μέλος της

    Μετά από πρόταση του βουλευτή κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και την υποστήριξη 26 βουλευτών, που έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, θα πραγματοποιηθεί Ειδική Συνεδρία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με θέμα «Νέα Φτώχεια και Κοινωνικός αποκλεισμός: Πολιτικές καταπολέμησης και καθιέρωση ενός ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος»...
 
    Η Ειδική Συνεδρία θα πλαισιωθεί από εισηγήσεις διακεκριμένων ομιλητών αναφορικά με θέματα διακρίσεων, φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, ενώ τοποθετήσεις θα γίνουν και από εκπροσώπους όλων των πολιτικών σχηματισμών.
              Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι κ.κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ανεξάρτητος Βουλευτής/μέλος της Σ.Ε. της Ενωτικής Κίνησης και Διονύσιος Μπαλούρδος, Διευθυντής Ινστιτούτου Κοινωνικής Πολιτικής Ε.Κ.Κ.Ε.
            Ο κ. Π. Κουρουμπλής επισημαίνει ότι η αναγνώριση των πατριωτικών ευθυνών που αντιστοιχούν στον καθένα και την καθεμία, επιβάλουν την εξάντληση όλων των δυνατοτήτων προκειμένου να βγει η κοινωνία όρθια από την κρίση, στο σύνολό της, χωρίς να αφήσουμε πίσω κοινωνικά νεκροταφεία.
           Η Ειδική Συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Γερουσίας του Μεγάρου της Βουλής.

Σημειωτέον δε, ότι την πρωτοβουλία υποστήριξαν με τη συνυπογραφή τους οι βουλευτές κ.κ. Βούρος Γιάννης, Γιαννακά Σοφία, Γιαννακοπούλου Νάντια, Εμινίδης Σάββας, Ζωίδης Νικόλαος, Θεοδωρίδης Ηλίας, Θεοχάρη Μαρία, Καϊλή Εύα, Κεδίκογλου Συμεών, Μαγκούφης Χρήστος, Μαργέλης Σπυροπάνος, Μερεντίτη Αθανασία, Μίχου Μαρία, Μόσιαλος Ηλίας, Παντούλας Μιχάλης, Παπαγεωργίου Θανάσης, Παπαδόπουλος Θανάσης, Παπαθανάση Αφροδίτη, Παπουτσής Δημήτρης, Σκραφνάκη Μαρία, Στασινός Παύλος, Τσιρώνης Δημήτριος, Τσόνογλου-Βυλλιώτη Βασιλική, Τσώνης Νίκος, Χαντάβας Αθανάσιος και Χατζηοσμάν Αχμέτ.

Από το Πολιτικό Γραφείο
Ανεξάρτητου Βουλευτή Αιτ/νίας
Παναγιώτη Κουρουμπλή