«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Σύλληψη δύο ατόμων για διεξαγωγή τυχερών ηλεκτρονικών παιγνίων.

Κατασχέθηκαν δυο παιγνιομηχανήματα.

Συνελήφθησαν, χθες (10-2-2012) το απόγευμα, στο Θυρίο Ανακτορίου Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης - Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, μία αλλοδαπή γυναίκα, υπήκοος Φιλιππίνων, ηλικίας 46 ετών και ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 23 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίσταση, για παράνομη διεξαγωγή τυχερών ηλεκτρονικών παιγνίων και στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος...


Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα  καφέ-μπαρ του 23χρονου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η 46χρονη, η οποία ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει δυο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, (φρουτάκια) τα οποία και κατάσχεσαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα, οι αστυνομικοί βρήκαν  και κατέσχεσαν δυο τηλεχειριστήρια με τα οποία η 46χρονη έθετε σε λειτουργία τα παιγνιομηχανήματα από απόσταση.

Ο 23χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του καταστήματος προέκυψε ότι δεν είχε εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας από την αρμόδια δημοτική αρχή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος.


Σύλληψη για κλοπή σε σχολικό κυλικείο.

Συνελήφθησαν χθες (10-2-2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών Ηλείας, δύο αλλοδαποί  υπήκοοι Αλβανίας, (μητέρα- υιός) ηλικίας 41 και 14 ετών αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για διάπραξη κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα ο 14χρονος χθες(10-2-2012) νωρίς το πρωί, στα Λεχαινά διέρρηξε το παράθυρο του κυλικείου του σχολείου και αφαίρεσε είδη τροφίμων.

Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 14χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στην παθούσα.

Επιπλέον συνελήφθη και η 41χρονη μητέρα του ανηλίκου για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.