«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΕΚ – ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου με αφορμή την προωθούμενη κατάργηση του ΟΕΚ, της Εργατικής Εστίας και του βρεφονηπιακού σταθμού στην πόλη μας από την ανάλγητη, επικίνδυνη και στερούμενη λαϊκής νομιμοποίησης συγκυβέρνηση των τροϊκανών, εκφράζει την οργή και αγανάκτησή της για την αποτρόπαια και φασιστικού τύπου αυτή πολιτική απόφαση. Η συγκεκριμένη εξέλιξη που στέλνει στην ανεργία 1.400 άτομα, καταργεί τις παροχές που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πληρώνουν και δικαιούνται να απολαμβάνουν, διαλύει τις προνοιακές δομές, θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα στεγαστικά δάνεια και την επιδότηση ενοικίων του ΟΕΚ και απειλεί άμεσα...
το σύνολο των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων, θα μας βρει καθολικά αντίθετους και ο αγώνας μας θα φτάσει μέχρι το τέλος, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που με αίμα και αγώνες χρόνια τώρα κατακτήθηκαν και κατοχυρώθηκαν.
Ειδικότερα η κατάργηση του βρεφονηπιακού σταθμού της Εργατικής Εστίας στην πόλη μας, θα επιφέρει ένα βαρύτατο πλήγμα στους εργαζόμενους και τους ασφαλισμένους που πληρώνουν εισφορές υπέρ ΟΕΚ.
Στην παραπάνω κατεύθυνση καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φορείς της πόλης (Δήμο, Εμπορικό Σύλλογο, Δικηγορικό Σύλλογο κ.λπ.) και όλους τους πολίτες να αντιδράσουμε μαζικά και να συντονίσουμε τα βήματά μας σε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ για την αποτροπή της κατάργησης της Εργατικής Εστίας, του ΟΕΚ και του βρεφονηπιακού σταθμού στην πόλη μας. Δεν περισσεύει κανείς σ’ αυτή την υπόθεση.
-               ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
-               ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΕΚ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
-               ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
      Το Γραφείο Τύπου