«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων  σε μια αίθουσα γεμάτη από κόσμο, με σημαντικές τιμητικές βραβεύσεις αλλά και πλούσιο μουσικό εορταστικό πρόγραμμα, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Emileon Sport Center.
Οι άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΟΚ, που πρόσφατα συμπλήρωσε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, οργάνωσαν με τον καλύτερο τρόπο τον ετήσιο χορό, αφού παρουσίασαν  με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα την ιστορία του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στην περιοχή Καλυβίων, ενώ στη συνέχεια βράβευσαν ανθρώπους που υπηρέτησαν τον ιστορικό σύλλογο είτε ως αθλητές είτε ως παράγοντες...

 
Ο πρόεδρος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, κ. Κώστας Γρέντζελος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τις οικονομικές και αγωνιστικές   δυσκολίες, προκειμένου σύντομα η ομάδα να μπορέσει να ανακάμψει και να πρωταγωνιστήσει ξανά στο τοπικό ποδόσφαιρο.
 
Την ιστορική αναδρομή για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στα Καλύβια, καθώς επίσης και  την πορεία του ΠΑΟΚ μέσα στο χρόνο, ανέλυσε στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος παρουσίασε σημαντικές αθλητικές στιγμές της ομάδας  μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό και ιστορικά αρχεία.
 
Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις για τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, κ. Φώτη Κωστούλα για την συνολική αθλητική, οικονομική και κοινωνική του προσφορά στην περιοχή μας.
Βραβεύτηκαν  επίσης οι  ποδοσφαιριστές της ομάδας, Γιώργος Θεοδωρίδης και Λουίτζι  Τζενάμο, για την σημαντική συνεισφορά  τους στην περσινή επιτυχημένη πορεία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και την άνοδό του στην Super League!
 
Οι υπόλοιπες βραβεύσεις ήταν οι εξής:
-          Μάκης Ε. Μπελεβώνης, Διευθύνων Σύμβουλος Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Βασίλης Τουρλίδας, ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
 
-          Θανάσης Καραθάνος και Ανδρέας Τάγκαλος, ως παλιοί παράγοντες της ομάδας των Καλυβίων και,
-          Ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου για την άνοδό του στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, κ.κ. Ντ. Κατσαρή, Β. Σφυρής και Ευθ. Ράπτης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν. Αιτ/νίας, κ. Τάκης Παπαχρήστος και τα μέλη της Ένωσης, Γ. Αναστασίου και Χ. Παπαχαραλάμπους, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Δ.Δ. Καλυβίων, Γ. Μεσογίτης, το μέλος της Διοίκησης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ,  Π. Πεσίνης και οι παίκτες, Α. Αναστασιάδης και Μάκης Μπελεβώνης,

οι εκπρόσωποι της Α.Ε. Μεσολογγίου, Γ. Βισβίκης, και ο εκπρόσωπος του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου, Π. Κοτούμπας, πολλοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Καλυβίων με τον  προπονητή τους, κ. Θ. Καρτσακλή, όπως επίσης και αρκετός κόσμος.