«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς στην περιοχή του Αγρινίου.

Κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά.

Σήμερα (9-2-2012) το πρωί στο Παναιτώλιο Αγρίνιου, η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για τη διαχείριση της εγκληματικότητας στην εδαφική της αρμοδιότητα, πραγματοποίησε ευρεία αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. παρουσία δικαστικού λειτουργού με...
τα παρακάτω αποτελέσματα:
 
Ελέγχθηκαν : 56 άτομα και 25 οχήματα.

Προσήχθησαν : 15 άτομα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Συνελήφθη : 1 άτομο.

Κατασχέθηκαν : Ένα πιστόλι, μια κυνηγετική καραμπίνα, 70 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και δυο αλυσοπρίονα.

Διενεργήθηκαν : 7 νομότυπες κατ΄ οίκον έρευνες και 13 έρευνες οχημάτων.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθη 1 άτομο για οπλοκατοχή 

Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Οι Αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν.



Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω                  από 2.111.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (9-2-2012) το μεσημέρι, στον Άραξο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 56χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο 56χρονος συλληφθείς είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο τομέα της εξόρυξης αδρανών υλικών και χωματουργικών εργασιών, με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 2.111.097,50 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». 


 
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή.

Αναζητούνται οι δυο συνεργοί του.

Συνελήφθη χθες (8-2-2012) το μεσημέρι, στην Αρετή Ηλείας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 ετών σε βάρος του οποίου και δυο ακόμα συνεργών του, που αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, χθες την (8-2-2012) το μεσημέρι οι δράστες μετέβηκαν με  Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο σε αποθήκη 33χρονου ημεδαπού στην περιοχή Δροσέλη Κυλλήνης όπου αφαίρεσαν οκτώ σιδερένιες πόρτες και δυο σιδεροκολώνες.

Για την ανεύρεση των δραστών, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος τους και την σύλληψη του 25χρονου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα τα οποία αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στον παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. 


Συνελήφθησαν αλλοδαποί σωματέμποροι στην Κάτω Αχαΐα.

Οι δράστες επιχείρησαν να προωθήσουν στην πορνεία, 22χρονη αλλοδαπή, ασκώντας της σωματική και ψυχολογική βία.

Κατασχέθηκαν τρία όπλα και πυρομαχικά.

Συνελήφθησαν χθες (8-2-2012), αργά το απόγευμα, στον Άραξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, τρείς αλλοδαποί άνδρες, οι δύο υπήκοοι Αλβανίας και ο τρίτος υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 29,20 και 42 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για σωματεμπορία, οπλοκατοχή, απειλή και παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα οι τρείς αλλοδαποί, τις τελευταίες τρείς ημέρες, ασκούσαν έντονη ψυχολογική βία σε 22χρονη Ρουμάνα, απειλώντας την συνεχώς τόσο με χρήση όπλων όσο και λεκτικά, για τη ζωή της και τη ζωή των μελών της οικογενείας της, με σκοπό να την προωθήσουν για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Η 22χρονη κατέφυγε στις Αστυνομικές Αρχές, όπου οργανώθηκε άμεσα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας με την συμμετοχή Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και της  Ο.Π.Κ.Ε.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί χθες το απόγευμα ενήργησαν έφοδο σε καφενείο στη περιοχή του Αράξου όπου η 22χρονη συναντήθηκε με τους τρείς δράστες προκειμένου να την προωθήσουν στην πορνεία. Κατά την επιχείρηση συνελλήφθησαν στο χώρο του καφενείου ο 20χρονος και ο 42χρονος ενώ ο τρίτος δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα σε κοντινή απόσταση και συνεληφθη.
Σε σωματικές έρευνες που ενηργησαν οι Αστυνομικοί στους συλληφθέντες βρήκαν στον 20χρονο ένα πιστολι τύπου replica και στον 29χρονο ένα πιστολι και ένα περίστροφο με επτά αβολιδωτα φυσίγγια στο βυκιο του τα οποία και κατέσχεσαν.
Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των συλληφθέντων προέκυψε ότι οι δυο Αλβανοί είχαν εισελθει λαθρα στη χώρα και παρέμεναν παράνομα σε αυτή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελεα Πλημμελειοδικών Πάτρας.

Παράλληλα στα πλαίσια της ευαισθησίας της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πάταξη τέτοιων περιστατικών, ως Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνουμε τους πολίτες ότι η  άσκηση κάθε είδους βίας ή κακοποίησης (ψυχολογικής, σωματικής, σεξουαλικής και συναισθηματικής) διώκεται από το Νόμο.
Παροτρύνουμε τα «θύματα» να εμπιστεύονται τις αστυνομικές αρχές και να καταφεύγουν άμεσα σε αυτές για την παροχή νομικής και ψυχολογικής στήριξης.
Σε περίπτωση άμεσης ανάγκης καλέστε το 100 ή επικοινωνήστε με το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Επίσης μπορείτε να καλέσετε στην τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 να δηλώστε την κακοποίηση και να ζητήσετε προστασία.
Η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη και ενεργεί άμεσα σε κάθε περιστατικό βίας.


 Εξιχνιάστηκε στο Αγρίνιο, κλοπή κοσμημάτων μεγάλης χρηματικής αξίας.

Η δράστιδα μεταπώλησε τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήριο της περιοχής.

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας 
Αγρινίου,  κλοπή μεγάλης χρηματικής αξίας που είχε συμβεί πριν πέντε 
ημέρες περίπου στο Αγρίνιο και σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά 
περίσταση, σε βάρος δύο ημεδαπών (άνδρας - γυναίκα), ηλικίας 24 και 54 
ετών αντίστοιχα για διάπραξη κλοπής και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα η 54χρονη την (4-2-2012) το απόγευμα ενώ εργαζόταν ως 
οικιακή βοηθός σε οικία 59χρονης ημεδαπής στο Αγρίνιο αφαίρεσε από 
συρτάρι της κρεβατοκάμαρας, κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.

Από την επισταμένη έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας 
Αγρινίου προέκυψε ότι, η δράστιδα της συγκεκριμένης κλοπής είναι η 
54χρονη, η οποία στην συνέχεια μεταπώλησε τα κοσμήματα που αφαίρεσε σε 
ενεχυροδανειστήριο του 24χρονου στο Αγρίνιο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δυο ημεδαπών θα υποβληθεί  
στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή.

Συνελήφθη χθες (8-2-2012)  νωρίς το απόγευμα στην Μακύνεια Ναυπάκτου, 
από Αστυνομικούς  του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, ένας ημεδαπός 
άνδρας, ηλικίας 50 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία 
για οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σε τροχονομικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί 
σε όχημα που επέβαινε ο 50χρόνος βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι 
τύπου replica με γεμιστήρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.


Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω                  από 5.800.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (8-2-2012) αργά το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 57χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο 57χρονος συλληφθείς είναι Διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής εταιρίας με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 5.831.602,87 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».



Συνελήφθη στην Ναύπακτο, ημεδαπός για κλοπή καλωδίων χαλκού και οπλοκατοχή.

Κατασχέθηκαν 300 κιλά χαλκού.

Συνελήφθη σήμερα (8-2-2012) νωρίς το πρωί στον Παλαιόπυργο Ναυπάκτου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 36 ετών σε βάρος του οποίου και του 41χρονου αδελφού του σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Ειδικότερα σήμερα (8-2-2012) πολύ νωρίς το πρωί, ο 36χρονος μετέβη με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του αδελφού του σε δυο κτίρια του Αιολικού Πάρκου, στις περιοχές Ριγάνι και Παλαιόπυργο Ναυπακτίας όπου αφού αποσύνδεσε το σύστημα συναγερμού και προκάλεσε φθορές στους προβολείς των κτιρίων, αφαίρεσε καλώδια χαλκού βάρους 300 κιλών συνολικής αξίας 3000 ευρώ.

Για την διερεύνηση των περιστατικών και την ανακάλυψη του δράστη το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου ενήργησε επιστάμενες έρευνες και αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και την σύλληψη του 31χρονου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του συλληφθέντα οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα 300 κιλά χαλκού που είχε αφαιρέσει, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, 17 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 3 φορητούς ασυρμάτους και πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στα στοιχεία του όπλου διαπιστώθηκε ότι αυτό  άνηκε στον 41χρονο αδελφό του συλληφθέντα και η ισχύς της άδειας κατοχής του είχε λήξει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή του σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.



Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω                  από 123.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (8-2-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 53χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο 53χρονος συλληφθείς είναι πρώην επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης κέντρων διασκέδασης με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 123.885,50 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

1. Συνελήφθη 31χρονος στο Αιτωλικό, για κλοπή σχάρας φρεατίου.

Συνελήφθη, χθες (7-2-2012) το πρωί, στο Αιτωλικό, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 31 ετών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή χαλύβδινης σχάρας φρεατίου.

Ειδικότερα την 6-2-2012 το απόγευμα, στο Αιτωλικό, ο 31χρονος αφαίρεσε την χαλύβδινη σχάρα  από φρεάτιο που βρίσκεται έξω από το Κέντρο Υγείας της πόλης ,το οποίο φόρτωσε σε φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος του δράστη και την σύλληψη του.

Στην καρότσα του οχήματος, οι Αστυνομικοί βρήκαν την χαλύβδινη σχάρα που είχε αφαιρέσει ο 31χρονος την οποία αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στον υπεύθυνο της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Μεσολογγίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.


2. Εξιχνίαση κλοπής.


Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή δικύκλου η οποία είχε συμβεί την 17-8-2011 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 21 και 17 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί, σε αποθήκες των δυο ημεδαπών στην περιοχή Βαλτί Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το δίκυκλο ήταν αντικείμενο κλοπής και είχε αφαιρεθεί την 17-8-2011 από 27χρονο ημεδαπό στο Αγρίνιο ενώ οι τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου ανευρεθούν οι κάτοχοι τους.

Για το σκοπό αυτό δημοσιοποιούμε τους αριθμούς κινητήρων των κατασχεμένων εξωλέμβιων μηχανών και παρακαλούμε τους πολίτες σε περίπτωση που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού στο τηλέφωνο 26320 – 23333.

  • J15RLSSM G 04742330 ασημί χρώματος.
  • 30-62320-03 λευκού χρώματος.
  • Β 75-4003541 μπλε χρώματος.
  • Άνευ αριθμού μπλε χρώματος.

Σύλληψη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συνελήφθη χθες (7-2-2012) το βράδυ στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της 
Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 60 ετών 
και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για αποδοχή και διάθεση 
προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, 
εντόπισαν τον 60χρόνο να επιχειρεί να πουλήσει 196 πακέτα τσιγάρα και 
5 συσκευασίες καπνού έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα προϊόντα που θα πουλούσε 
ο 60χρονος είχαν αφαιρεθεί την (1-2-2012) στη Πάτρα, από mini market 
54χρονης ημεδαπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ 
τα 196 πακέτα τσιγάρα και οι 5 συσκευασίες καπνού αποδόθηκαν στη 
παθούσα.

1.Συλληψεις για κλοπή κρατικών πινακίδων.

Συνελήφθη χθες (7-2-2012) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 27 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε  βάρος αυτού και ενός ημεδαπού συνεργού του, ηλικίας 40 ετών, που αναζητείται, για κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σε τροχονομικό έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε όχημα που επέβαινε ο 27χρονος, βρήκαν και κατέσχεσαν δυο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας και μια κουκούλα προσώπου τύπου FULL FACE.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι ο 27χρονος ενεργώντας από κοινού με τον 40χρονο, είχαν αφαιρέσει τις κρατικές πινακίδες από οχήματα ημεδαπών στην Λεπενού και το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και είχαν χρησιμοποιήσει τη μια από αυτές, σε όχημα τους, μεταβαίνοντας σε πρατήριο υγρών καύσιμων προκειμένου προμηθευτούν καύσιμα χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο της αξίας τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή των δύο δραστών και σε άλλες παράνομες ενέργειες συνεχίζονται.


2.Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αγρίνιο.

Συνελήφθησαν χθες (7-2-2012) το βράδυ, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 37 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στους δυο δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία ηρωίνης βάρους 3,7 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

 
Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα.

1. Συνελήφθη χθες (7-2-2012) το βράδυ στην Πάτρα από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 57 ετών  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (φαρμακευτικά δισκία).

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 57χρονο βρήκαν στην κατοχή του 18 χάπια TAVOR και 6 χάπια LEXOTANIL τα οποία και κατέσχεσαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


2. Συνελήφθησαν χθες (7-2-2012) το βράδυ στην Πάτρα από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος ένας 23χρονος ημεδαπός και ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε σταθμευμένο όχημα που επέβαιναν οι δυο δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν μια χάρτινη συσκευασία κάνναβης βάρους 3 γραμμαρίων.

Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των συλληφθέντων προέκυψε ότι  στον 22χρονο αλλοδαπό είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στην χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.



 
1.Συλληψεις για κλοπή κρατικών πινακίδων.


Συνελήφθησαν χθες (7-2-2012) το απόγευμα στο Αγρίνιο από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40 και 27 ετών σε  βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σε τροχονομικό έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε όχημα που επέβαιναν οι δυο δράστες, βρήκαν και κατέσχεσαν δυο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας και μια κουκούλα προσώπου τύπου FULL FACE.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι οι δυο δράστες είχαν αφαιρέσει τις κρατικές πινακίδες από οχήματα ημεδαπών στην Λεπενού και το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και είχαν χρησιμοποιήσει τη μια από αυτές, σε όχημα τους, μεταβαίνοντας σε πρατήριο υγρών καύσιμων προκειμένου προμηθευτούν καύσιμα χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο της αξίας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες ενέργειες συνεχίζονται.


2.Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αγρίνιο.

Συνελήφθησαν χθες (7-2-2012) το βράδυ, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 37 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στους δυο δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία ηρωίνης βάρους 3,7 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.