«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Συνελήφθη αλλοδαπός στη Πάτρα, για κλοπή υπογείων καλωδίων ηλεκτροφωτισμού.

Ο δράστης είχε αφαιρέσει τον τελευταίο μήνα καλώδια αξίας, μεγαλύτερης των 15.000 ευρώ.

Συνελήφθη χθες (13-2-2012) το μεσημέρι στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 36 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 36χρονος εντοπίστηκε να έχει ασφαλίσει φρεάτιο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων με σκοπό να αφαιρέσει τα καλώδια του υπόγειου δικτύου...


Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν, μετέβησαν άμεσα στη περιοχή όπου και τον συνέλαβαν. Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στο 36χρονο, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κατσαβίδι και μια λάμα σιδεροπρίονου.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 36χρονος, ενεργώντας με συγκεκριμένη μέθοδο, απασφάλιζε με χρήση αιχμηρών αντικειμένων φρεάτια ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων και αφαιρούσε τα καλώδια του υπογείου δικτύου.

Κατά τον τελευταίο μήνα μόνο, ο δράστης είχε αφαιρέσει καλώδια συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 15.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες συνεχίζονται


 
Συνελήφθη 47χρονη στην Πάτρα, που κατείχε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2 κιλά κάνναβης.

Συνελήφθη σήμερα (14-2-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή, γυναίκα, ηλικίας 47 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 37χρονο ημεδαπό σύζυγο της συλληφθείσας ο οποίος αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.

 
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες,  σύμφωνα με τις οποίες οι δυο ημεδαποί κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενήργησαν έρευνα στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

  • Εννέα συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 2.259,3 γραμμαρίων.
  • Δεκατρία  φαρμακευτικά δισκία LONARIT.
  • Πέντε φαρμακευτικά δισκία LEXOTANIL.
  • Οκτώ φαρμακευτικά δισκία STILNOX.

 
Κατά την έρευνα, στην οικία βρισκόταν η 47χρονη, η οποία και συνελήφθη. Σε σωματική έρευνα που της ενεργήθηκε οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία κάνναβης βάρους δυο γραμμαρίων,  μια σκόνη αγνώστων συστατικών βάρους 6,5 γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσο επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου.


 
Σύλληψη δυο αλλοδαπών για κλοπή σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Οι δράστες εντοπίστηκαν άμεσα από τις Αστυνομικές Αρχές.


Συνελήφθησαν χθες (13-2-2012)  το απόγευμα, στη Ροδοδάφνη Αχαΐας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 37 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων 61χρονου ημεδαπού στο Διακοπτό Αχαΐας, όπου προφασιζόμενοι τον ανεφοδιασμό του οχήματος τους με καύσιμα, αφαίρεσαν  με την μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ από την ταμειακή μηχανή  του καταστήματος.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου ενήργησαν άμεσα αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν  τους δυο δράστες  λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της  Ροδοδάφνης και να τους συλλάβουν.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στο όχημα των συλληφθέντων βρήκαν το χρηματικό ποσό των 415 ευρώ το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.