«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών    

Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών    
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου,  ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στο 2,5ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων, όπου άτομο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, προσέκρουσε σε δέντρα που βρίσκονταν στα άκρα της οδού, ενώ στη συνέχεια εκδηλώθηκε φωτιά στο όχημα με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Διενεργείται προανάκριση από...
τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου για την διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού, των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Δένδρο Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 28 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με (6,4) γραμμάρια κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Ζαχάρω Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Ηλείας και Πειραιά, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (21) μηνών για κλοπή, σωματική βλάβη από αμέλεια και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Καράτουλα Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πύργου,  ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε  σε βάρος του καταδικαστική απόφαση  του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία καταδικάστηκε  σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, οι οποίοι μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με το πρόσχημα ότι η κόρη της θα λάβει αποζημίωση από δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας σχηματίστηκε  δικογραφία σε βάρος μιας 63χρονης ημεδαπής, διότι σύμφωνα με καταγγελία 48χρονου ημεδαπού, στις  25-09-2017, το βράδυ, στην Αμαλιάδα, ο σκύλος της ημεδαπής δάγκωσε στο δεξί αστράγαλο, τον καταγγέλλοντα προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

***

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 (links από το facebook, twitter και  youtube) βίντεο που επιμελήθηκε το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
Facebook                                            
Twitter
Youtube