«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου μαθήματα στήριξης μαθητών

Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσουν μαθήματα στήριξης σε μαθητές Γυμνασίου  με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου  Αγρινίου  σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών  και το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών
Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλουμε να εκφράσουμε έμπρακτα την ταξική μας αλληλεγγύη  στους γονείς  που αδυνατούν να στηρίξουν τα παιδιά τους  στην προσπάθεια που κάνουν  για τη μόρφωσή τους .
Η αντεργατική – αντιλαϊκή  πολιτική που εφάρμοσαν  οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ  - Ν.Δ. κ.λ.π.  και συνεχίζει  να εφαρμόζει και η σημερινή  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ,παίρνοντας  καθημερινά καινούργια αντιλαϊκά μέτρα , φέρνουν σ’ όλο και πιο δύσκολη θέση τους άνεργους, τα λαϊκά νοικοκυριά που δεινοπαθούν να ανταπεξέλθουν συνολικά στις καθημερινές  τους υποχρεώσεις.
Η κυβέρνηση  με την αντιεκπαιδευτική  πολιτική της  υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο  το δημόσιο χαρακτήρα  της εκπαίδευσης , βάζοντας καινούργιους ταξικούς φραγμούς  στη μόρφωση των παιδιών μας...

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση η εργατική τάξη  και τα’ άλλα λαϊκά στρώματα  δεν έχουν άλλο δρόμο από το δρόμο της οργάνωσης της πάλης , συσπειρωμένη στα ταξικά σωματεία – συλλόγους κ.λ.π. ενάντια συνολικά στην αντεργατική  αντιλαϊκή πολιτική  που από κοινού  σχεδιάζουν και εφαρμόζουν κυβέρνηση – Ε.Ε.- κεφάλαιο , τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου.
Με σύνθημά μας « ένας για όλους και όλοι για ένα»  μπορούμε να βάλουμε φραγμούς  στην επίθεσή τους  και να περάσουμε στην αντεπίθεση  διεκδικώντας την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.
Δεν αναθέτουμε τη ζωή μας  και τη ζωή των παιδιών μας  σε κανέναν.
Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας . Η μόρφωση είναι δικαίωμα για όλους και όχι προνόμιο για λίγους.
Ευχόμαστε  καλή  και αγωνιστική σχολική χρονιά  σε όλους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να συνεισφέρουν σ’ αυτή την πρωτοβουλία  να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

Οι εγγραφές για τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά  Δευτέρα- Παρασκευή  από  9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.  και από 5:00 μ.μ.- 8:00 μ.μ. στα γραφεία του Ε.Κ.Α.
από Δευτέρα 11/9/2017  έως και Παρασκευή  29/9/2017 .

Τηλέφωνο επικοινωνίας  : 26410 22 325

ΤΟ Δ.Σ του Ε.Κ.Α