«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η Ελληνική Αστυνομία βρέθηκε σήμερα σε περισσότερα από (150) σχολεία στη Δυτική Ελλάδα

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας διανεμήθηκαν από αστυνομικούς σε γονείς και μαθητές
Ειδικός σχεδιασμός για την προστασία μαθητών και σχολικών συγκροτημάτων θα εφαρμοστεί τη νέα σχολική περίοδο

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, η Ελληνική Αστυνομία βρέθηκε σήμερα σε περισσότερα από (150) σχολεία σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς, ενεργοποιείται ειδικός σχεδιασμός, που αποσκοπεί στην εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων και στην προστασία των μαθητών και εκπαιδευτικών.
Για την πληρέστερη και επιτυχή υλοποίηση του σχεδιασμού θα ενεργοποιηθούν και οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς», στις περιοχές, όπου ο θεσμός εφαρμόζεται.
Ειδικότερα...
σήμερα (11-9-2017), από αστυνομικούς, διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια σε Δημοτικά Σχολεία της Δυτικής Ελλάδας, με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.
Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, επαναλήφθηκε και φέτος με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.
Ειδικότερα στη Δυτική Ελλάδα διανεμήθηκαν φυλλάδια, μεταξύ άλλων, σε σχολικά συγκροτήματα, των εξής περιοχών :
Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας :
Πάτρα, Αίγιο, Αιγείρα, Ακράτα, Χαλανδρίτσα, Ερυμάνθεια, Καλάβρυτα

Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας :
•    Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Νέα Φιγαλεία, Βάρδα, Νέα Μανολαδα, Βαρθολομιό, Λεχαινά, Ανδραβίδα, Τραγανό,  Γαστούνη, Αγία Μαύρα, Καβάσιλα, Πελόπιο, Αρχαία Ολυμπία, Ανδρίτσαινα, Κρέστενα, Μακρίσια, Καλλίκωμο
Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας :
•    Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Λουτρό, Θερμό, Καλλιθέας, Εμπεσσός, Χαλκιόπουλο, Άγιος Βλάσιος, Κυπάρισσος, Κατούνα, Βόνιτσα, Πάλαιρο, Κανδήλα
Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας :
•    Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αιτωλικό, Νεοχώρι, Κατοχή, Γαβαλού, Ματαράγκα.
Επισημαίνεται ότι ως Ελληνική Αστυνομία αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στα θέματα προστασίας της μαθητικής κοινότητας και για το σκοπό αυτό ήδη εξειδικευμένα συνεργεία τροχαίας διενεργούν ενδελεχείς ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία, οι οποίοι πρόκειται εντατικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, όπως και κάθε χρόνο, η Ελληνική Αστυνομία θα βρίσκεται δίπλα στους μικρούς μαθητές διαθέτοντας σε σχολεία εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό, με σκοπό την πραγματοποίηση ενημερωτικών διαλέξεων για την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία, την ασφάλεια στο διαδίκτυο, την προστασία από τα ναρκωτικά κ.λπ. θέματα.
Επίσης, θα επιτηρούνται τα σχολικά συγκροτήματα και θα διενεργούνται έλεγχοι ύποπτων ατόμων και οχημάτων, στην ευρύτερη περιοχή των σχολείων.
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού προβλέπονται έλεγχοι στα κυλικεία των σχολείων, σε παρακείμενα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε καταστήματα που λειτουργούν στα σημεία που πραγματοποιούνται σχολικές εκδρομές, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Τέλος, τακτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται σε τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις, με σκοπό παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους μαθητές και εξασφάλιση ασφαλούς διαμονής τους, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών εκδρομών.
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς  καλή σχολική χρονιά και τονίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα βρίσκεται πάντα σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και τους Προέδρους των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, για την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που τυχόν θα ανακύψουν σε σχέση με την ασφάλεια και την προστασία των μαθητών κατά τις μετακινήσεις τους.

***
Συνελήφθη 35χρονος στο Αίγιο για ληστεία σε βάρος πεζού

Ο δράστης αφαίρεσε με την άσκηση σωματικής βίας σαράντα ευρώ από τον παθόντα

Συνελήφθη, χθες (10-9-2017) , το απόγευμα, στο Αίγιο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το απόγευμα, σε πλατεία του Αιγίου, πλησίασε έναν ημεδαπό και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας οι οποίοι εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον δράστη, στο Αίγιο, να κινείται πεζός και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία
   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών ηλικίας 39 και 35 ετών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, μετέβησαν με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο στον ανατολικό κόμβο Αιγίου, της Νέα Εθνικής Οδό Αθηνών-Πατρών, όπου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από φρεάτιο, καλώδιο ηλεκτροφωτισμού, ωστόσο εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους όταν έγιναν αντιληπτοί.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι, οι ίδιοι δράστες, νωρίτερα την ίδια ημέρα, στο ίδιο σημείο είχαν αφαιρέσει (100) μέτρα καλωδίου ηλεκτροφωτισμού.

Οι δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν, εντός των ορίων του αυτοφώρου.


Σύλληψη ενός αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για  ενδοοικογενειακή βία
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας, από αστυνομικούς της μικτής περιπολίας Αιγιαλείας, ένας άνδρας υπήκοος Αλβανίας, διότι σύμφωνα με καταγγελία της συζύγου του, νωρίτερα την ίδια ημέρα εντός της οικίας του, την εξύβρισε, την απείλησε και την χτύπησε σε όλο της το σώμα, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ



Σύλληψη ημεδαπού για άρνηση αλκοολομέτρησης, απειλή και εξύβριση
-
Βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων    
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγώντας μοτοσικλέτα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και κινούμενος αντίθετα σε μονόδρομο, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα τροχονόμου και ανέπτυξε ταχύτητα.
Στη συνέχεια, όταν ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αρνήθηκε να δώσει την ταυτότητα του, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοολομέτρησης, ενώ τους εξύβρισε και τους απείλησε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκαν τροχονομικές παραβάσεις.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με (10,8) γραμμάρια κάνναβης.


Σύλληψη  ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λειβαδιάς, για πλαστογραφία και παράβαση εκτέλεσης ποινών με συνολική ποινή φυλάκισης τριών (47) μηνών και χρηματική ποινή (4.360€) ευρώ.


Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία
και
παραβίαση περιορισμών διαμονής
   
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο αεροδρόμιο Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ιράν, ηλικίας 27 και 24 ετών,  διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα, με πτήση προς Μεγάλη Βρετανία, επιδεικνύοντας κατά το διαβατηριακό έλεγχο πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια Ρουμανικών Αρχών.


***
Συνελήφθησαν δύο καλλιεργητές κάνναβης στην Ηλεία

Εκριζώθηκαν έντεκα δενδρύλλια κάνναβης και κατασχέθηκαν, συνολικά, σαράντα γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθησαν, χθες (9-9-2017), σε ξεχωριστές περιπτώσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 48 και 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλλήψεις των δραστών πραγματοποιηθήκαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας των ναρκωτικών.

Σε ότι αφορά την πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα χθες το πρωί, σε δασική περιοχή, στο Μπόρσι Ηλείας, όπου εντόπισαν φυτεία που αποτελούνταν από οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των  οποίων έφτανε μέχρι και τα δύο μετρά.

Τα δενδρύλλια τα καλλιεργούσε ο 48χρονος ημεδαπός, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε ποιμνιοστάσιο που διατηρεί κοντά στην φυτεία, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (23) γραμμάρια κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας,  πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία του 53χρονου ημεδαπού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τρία δενδρύλλια κάνναβης και (17) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Ο δράστης καλλιεργούσε τις ναρκωτικές ουσίες σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στην αυλή του, στο οποίο είχε τοποθετήσει ένα δίχτυ σκίασης για απόκρυψή του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς Πρωτοδικών.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (11-9-2017 έως 16-9-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 11-9-2017 και κατά τις ώρες 17.00 - 24.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Κυπάρισος – Πεντάκορφος – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
•    Την Τρίτη 12-9-2017 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα - Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιάς - Πάμφιο –  Σιταράλωνες - Κάτω Μυρτιά.
•    Την Τετάρτη 13-9-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μαλεσιάδα – Χαλκιόπουλο – Πατιόπουλο – Φλωριάδα – Χρυσοράχη - Χρυσοπηγή. 
•    Την Πέμπτη 14-9-2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αρχοντοχώρι – Αετός - Κομποτή – Τρύφος – Κονοπίνα – Παπαδάτος – Φυτείες - Ρίβιο.
•    Την Παρασκευή 15-9-2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παναγούλα – Βάρνακα  - Κανδύλα – Μύτικα – Πάλαιρο.
•    Το Σάββατο 16-9-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελαιοχώρι - Καστριώτισσα - Μαρλέσιο – Οικισμοί Συκούλας – Μενίδι.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (11-9-2017 έως 17-9-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 11-9-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 01:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελευθέριανη -  Χόμορη  - Νεοχώρι – Άγιος Δημήτριος  -  Πλάτανος - Σίμος.
•    Την Τρίτη 12-9-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιράς – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Την Τετάρτη 13-9-2017 και κατά τις ώρες 09:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή – Χρυσοβέργι.
•    Την Πέμπτη 14-9-2017 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου – Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μούσουρα – Ελληνικά – Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισσορεύματα -  Λυσιμαχεία - Φραγκουλέϊκα. 
•    Την Παρασκευή 15-9-2017 και κατά τις ώρες 8:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παπαδάτες – Γραμματικού – Δαφνιάς – Καψοράχη - Κάτω Μακρυνού – Άνω Μακρυνού – Ποταμούλα – Μεσάριστα.
•    Το Σάββατο 16-9-2017 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ριγάνι -  Φαμηλα   - Στράνωμα - Δορβιτσα  -  Ποκιστα – Σίμος - Παλαιόπυργος.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (11-9-2017 έως 17-9-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 11-9-2017  και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κράλλι – Ζησιμαιικα  - Νεοχώρι – Χαραυγή – Τζάιλο – Σανταμέρι – Πόρτες.  
•    Την Τρίτη 12-9-2017  και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Βλασία – Κάτω Βλασία  - Μετόχι – Μάνεσι  - Λάπατα – Νεοχώρι – Μεγάλος Ποντιάς – Μικρός Ποντιάς – Καρούσι.
•    Την Τετάρτη 13-9-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερύμανθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μοίραλι – Θωμαιικα  - Βετέικα – Ρακίτα – Λεόντιο – Δεμέστιχα - Αγρίδι – Ροδιά.  
•    Την Πέμπτη 14-9-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καστέλι – Κάτω Δρυμός – Κλείτορας – Αροανία – Αγρίδι – Λεχούρι – Λιβάρτζι – Ψωφίδα.
•    Την Παρασκευή 15-9-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμπελόκηποι – Βελλά – Όαση – Εξοχή – Περιθώρι  - Σελιάνα – Μοναστήρι - Αιγές.            
•    Το Σάββατο 16-9-2017 και  τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άγιος Κωνσταντίνος -  Μερτίδι  - Βερίνο - Γρηγόρη – Γκραίκα  -  Λάκκα – Μυρόβρυση – Αρραβωνίτσα.
•    Την Κυριακή 17-9-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα  - Ελληνικό – Λακκωματα – Καλούσι.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (11-9-2017 έως 17-9-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 11-9-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Βουπρασίας ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο – Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι – Νέα Μανωλάδα – Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι –Άγιος Δημήτριος – Κόροιβος – Γαστούνη.
•    Την Τρίτη 12-9-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Διασταύρωση Θολού - Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα - Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Δραγωγι – Πέτρα - Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.
•    Την Τετάρτη 13-9-2017 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πύργος – Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο – Καρυά – Αγία Άννα – Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό – Αμπελώνας – Πύργος.
•    Την Πέμπτη 14-9-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Βουπρασίας ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο – Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι – Νέα Μανωλάδα – Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι –Άγιος Δημήτριος – Κόροιβος – Γαστούνη.
•    Την Παρασκευή 15-9-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα - Κάτω Μυγδαλιές  - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.
•    Το Σάββατο 16-9-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων ‘Ηλιδας, Ανδραβίδας - Κυλλήνης και  Πηνειού, ακολουθώντας το δρομολόγιο Αμαλιάδα – Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – ‘Ολγα – Ρουπάκι – Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.
•    Την Κυριακή 17-9-2017 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Διασταύρωση Θολού - Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα- Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Μάτεσι – Ροβιά – Θησόα - Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.