«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπής για παραβίαση σφραγίδας καταστήματος  και υπέρβαση των μέγιστων ορίων εκπομπής ήχου
    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στις Παπαδάτες Αιτωλοακαρνανίας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, μια ημεδαπή, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το όποιο με απόφαση του  Δήμου Αγρινίου είχε σφραγιστεί.
Επίσης, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με ηχόμετρο διαπιστώθηκε...
να μεταδίδει μουσική κατά υπέρβαση των μέγιστων επιτρεπόμενων ορίων εκπομπής ήχου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής και εξιχνίαση κλοπής
   
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος Μαροκινός και ένας 25χρονος Αλγερινός, διότι  παραβίασαν  δύο πόρτες σταθμευμένου αυτοκινήτου και αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή.
Σε σωματική έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον 25χρονο δράστη, βρήκαν στην κατοχή και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, που είχε αφαιρέσει στις 03-8-2017 από ηλικιωμένη ημεδαπή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Σύλληψη δύο ανήλικων ημεδαπών για κλοπή
   
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, που βρίσκονταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, δύο ανήλικοι ημεδαποί ηλικίας 16 και 17 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν μια ηλικιωμένη ημεδαπή που κινούνταν πεζή και με αιφνιδιαστική κίνηση της αφαίρεσαν το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (110) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη δύο ημεδαπών ατόμων για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθηκαν, χθες αργά το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 25 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν,  βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχεθήκαν τρεις συσκευασίες με (18,5) γραμμάρια κάνναβης.