«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην Βαλένθια της Ισπανίας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας  για  την συνεδρίαση των ευρωπαίων σοσιαλιστών
Στην Βαλένθια της Ισπανίας βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος είχε συνάντηση με τον  Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Καρλ-Χάινζ Λάμπερτς, στην έκτακτη συνεδρίαση της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην ΕτΠ (PES), που πραγματοποιείται στην ισπανική πόλη για το Μέλλον της Πολιτικής Συνοχής.

***
Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καρπέτα με τον Πρόεδρο του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ

Οργανωμένο σχέδιο για την προσέλκυση τουριστών έχει καταρτιστεί από πλευράς Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι πτυχές του οποίου ξεδιπλώνονται σταδιακά.
Στα πλαίσια αυτά ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας θα έχει το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ, για να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας και...
προβολής της περιοχής σε όσους φθάνουν στο Λιμάνι της Πάτρας.
Στους σχεδιασμούς της Περιφέρειας είναι να δημιουργηθούν γραφεία πληροφοριακού υλικού σε λιμάνι και αεροδρόμια της Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.
Συγκεκριμένα σε Πάτρα, Κατάκολο, Άραξο και Άκτιο (υπάρχει ήδη) θα λειτουργήσουν αντίστοιχα γραφεία με ενιαία μορφή, προκειμένου οι τουρίστες να έχουν ενημέρωση για τουριστικά αξιοθέατα, τόπους προορισμού κ.α.
Επίσης στην συνάντηση -που θα παραστούν και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- με τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας θα συζητήσει και ζητήματα γενικότερης συνεργασίας Περιφέρειας και Οργανισμού Λιμένος Πάτρας.