«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής – Στερεάς Ελλάδας με την οποία του επιβλήθηκε  ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών για χρέη στο Δημόσιο.


Σύλληψη  δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών
    Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο δράστες και συγκεκριμένα ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας και μια 28χρονη ημεδαπή, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν  τα εξής :
•    (107) γραμμάρια κάνναβης,
•    (2,2) γραμμάρια ηρωίνης και,
•    (1) ναρκωτικό δισκίο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ στο Αιτωλικό, ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν έναν ηλικιωμένο που κινούνταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το ατομικό του τσαντάκι, που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Νεοχώρι, Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση    Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 36χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του επιβλήθηκε  ποινή φυλάκισης 3 ετών και 9 μηνών για εμπρησμό.