«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (63) ναρκωτικά δισκία.

Στοχευμένοι έλεγχοι για την ηχορύπανση

Συλλήψεις οκτώ ατόμων
   
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την ηχορύπανση, που διενεργήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στη Ναύπακτό και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ναυπακτίας και Μεσολογγίου, συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα, διότι...
είτε ως ιδιοκτήτες, είτε ως προσωρινά υπεύθυνοι ισάριθμων καταστημάτων, είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα, που μετέδιδαν μουσική, η ηχοστάθμη της οποίας υπερέβαινε τα ανώτερα επιτρεπόμενα όρια.

Ο έλεγχος της ηχοστάθμης πραγματοποιήθηκε με ειδικές συσκευές – ηχόμετρα, από τους αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ναυπακτίας και Μεσολογγίου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Πύργο , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.