«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ενενημερωτικές εκδηλώσεις σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ναύπακτο με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας ως στόχο την ευρύτερη ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών του, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

 «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών»

την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 15:30
στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
(Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1 (1ος όροφος),Αγρίνιο).

Η ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, θα εστιάσει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.


Στόχος της εκδήλωσης είναι:

·        Να παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, δηλαδή τόσο για τα κόκκινα δάνεια όσο και για τις οφειλές προς το δημόσιο (Δ.Ο.Υ., ΕΦΚΑ κλπ).
·        Να απαντηθούν ερωτήματα – απορίες και προβληματισμοί που θα θέσουν οι ενδιαφερόμενοι.



Ο Πρόεδρος
Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Παναγιώτης Α. Τσιχριτζής       


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών» την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00 στο Παράρτημα Μεσολογγίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Πλατεία Μπότσαρη (2ος όροφος), Ι.Π. Μεσολογγίου).
***

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:«Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών» την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας(Αποκαύκου 16, Ναύπακτος).