«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση του νόμου  περί προστασίας ζώων συντροφιάς   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς, διότι χθες, στο Μεσολόγγι, ένας σκύλος δάγκωσε στα χέρια και στα πόδια, μια 54χρονη ημεδαπή, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Η τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύλληψη ημεδαπού  για βαριά σωματική βλάβη


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κατοχή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι προχθές τα ξημερώματα, έπειτα από διαπληκτισμό με 33χρονο ημεδαπό, προκάλεσε στον τελευταίο βαριά σωματική βλάβη.

Ο τραυματίας διεκομίσθηκε...
με  ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.


Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  


Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 42χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης (10) ετών, καθώς και χρηματική ποινή (30.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου για τους  αλλοδαπούς.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και άλλων διατάξεων.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

   

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 23χρονη ημεδαπή, διότι με το πρόσχημα της επαιτείας, προσέγγισε 27χρονο ημεδαπό, που κινούταν πεζός και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από την τσέπη του, το χρηματικό ποσό των είκοσι  ευρώ.


Σύλληψη αλλοδαπού με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης Αρχών Ρουμανίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ανθρώπων.




Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

   

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπής.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι ο  δράστης πριν τέσσερις ημέρες, το μεσημέρι, στην Πάτρα, εισήλθε σε ισόγεια οικία 74χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα.


Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς

   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 28 και 34 ετών, καθώς και τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 27  και 37 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν  ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   


Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

    
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τυνησίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.


Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Καλαμάτας, για διακεκριμένη περίπτωση ληστείας και  παράβαση του νόμου για τα όπλα.