«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με Εισαγγελικής παραγγελίας ως ανυπότακτος   
Συνεληφθη χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε παραγγελία του κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία είχε κηρυχτεί ανυπότακτος

Σύλληψη τριών ατόμων για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.   
Συνεληφθησαν χθες το μεσημέρι, στο 63ο χλμ. Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (Θέση Ερμίτσα), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 56 και 23 ετών και ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι λίγη ώρα νωρίτερα,  ενεργώντας από κοινού, με την χρήση εργαλείων, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα από εγκαταστάσεις εταιρείας αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας   
Συνελήφθη χθες το πρωί στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως, ενώ επιπλέον βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -13- φαρμακευτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.


Σύλληψη ημεδαπού για μέθη
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 47ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων,  από αστυνομικούς της Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Μεσολογγίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό υπό την επήρεια μέθης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου για τα όπλα και τους αλλοδαπούς
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι χθες αργά το βράδυ, στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας, βρισκόμενος σε συσκευαστήριο γεωργικών προϊόντων, προκάλεσε σωματική βλάβη σε 23χρονο υπήκοο Πακιστάν, χτυπώντας αυτόν με ένα φτυάρι στο κεφάλι.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη χθες το πρωί στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Ήλιδας μια 61χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της  εκκρεμούσε  απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για απάτη.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών –Πύργου, στην διασταύρωση της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία, που περιείχε (3,1) γραμμάρια κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μείγμα καπνού και κάνναβης.

***
Συνελήφθη 64χρονος έγκλειστος φυλακών για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα

Ο δράστης μετέφερε κατά τη μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα περισσότερα από (400) γραμμάρια κάνναβης 

Η μεγαλύτερη ποσότητα των ναρκωτικών ήταν διαμοιρασμένη σε (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 64χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του δράστη κατά τη διάρκεια μεταγωγής του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν (260,7 κάνναβη) γραμμάρια και ακόμη μια συσκευασία με (164) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.


2018
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ