«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤHN ΑΠΕΡΓΙΑΚH ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣH ΤΗΣ 1ΗΣ ΤΟΥ ΜΑΗ 2018
Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου απευθύνει κάλεσμα μαχητικής συμμετοχής των δυνάμεων του αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την 1η Μάη στις 10.00 στην πλατεία Δημοκρατίας.
Την ώρα αυτή που κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - ευρωατλαντικές πολιτικές δυνάμεις μετατρέπουν την Ελλάδα σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ και καλούν τον ελληνικό λαό σε ομοψυχία στη βάση των στόχων του κεφαλαίου, ηχεί επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για «Πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο».

Οι αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος θα συμβάλουμε στην επιτυχία της πανεργατικής απεργίας, στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 1ης Μάη , υψώνοντας ακόμα πιο ψηλά τη σημαία των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων και συμφερόντων. Είναι η καλύτερη απάντηση στα κηρύγματα δήθεν ομοψυχίας , στην προετοιμασία του εδάφους για να σταλούν οι νέοι στα ευρωνατοικά σφαγεία στο βωμό των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων.
Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις– Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις Ευρω-ΝΑΤΟϊκές αποστολές στο εξωτερικό
Καμιά αλλαγή συνόρων και συνθηκών που τα καθορίζουν  
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια 
Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές Βάσεις και στρατηγεία
Όχι στις πολεμικές δαπάνες για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ 
Αποδέσμευση από ΕΕ – ΝΑΤΟ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του.