«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 48χρονη ημεδαπή στο Αγρίνιο για διακίνηση λαθραίου καπνού

Κατασχέθηκαν (116) κιλά λαθραίου καπνού


Συνελήφθη, χθες (8-7-2016), το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 48χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα...
η δράστιδα χθες το μεσημέρι, μετέφερε στις αποθήκες του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, τρείς χάρτινες κούτες που περιείχαν εξήντα κιλά λαθραίου καπνού και τις απέστειλε, ως ασυνόδευτα δέματα, στην Αθήνα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών εντόπισαν και κατέσχεσαν τις κούτες με τον λαθραίο καπνό, ενώ συνέλαβαν την 48χρονη λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή του Αγρινίου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ακόμη πενήντα έξι κιλά λαθραίου καπνού και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η συνολική ποσότητα λαθραίου καπνού που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στο Τελωνείο Μεσολογγίου για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί του Ελληνικού Δημοσίου.

***
Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός στη Σταμνά για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή δικύκλου 


Συνελήφθη, χθες (8-7-2016) το πρωί, στην Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή δικύκλου.

Ειδικότερα, σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 47χρονου, στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, δυο αυτοσχέδιους ράβδους (γκλοπ), μια σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι τα οποία κατείχε παράνομα.

Επίσης, στην αυλή του σπιτιού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί πριν 25χρονια από ημεδαπό στον Πειραιά Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ το δίκυκλο μοτοποδήλατο φυλάσσεται προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.