«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 39χρονη ημεδαπή στο Αγρίνιο για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου

Συνελήφθη, χθες (10-7-2016) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 39χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, η δράστιδα χθες το πρωί, στο Καινούργιο Αγρινίου, ενεργώντας από κοινού με τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό της, εισήλθαν σε οικία 79χρονου ημεδαπού, τη στιγμή που απουσίαζε ο τελευταίος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία της δράστιδας, η οποία εντοπίστηκε χθες το βράδυ στο Αγρίνιο και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

***
Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στην Ηλεία για διακίνηση κοκαΐνης

Ο δράστης μετέφερε με αυτοκίνητο τριάντα τέσσερα γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθη, χθες (10-7-2016) το βράδυ, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα...
στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 35χρονος και αφού του πραγματοποίησαν σωματική έρευνα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια συσκευασία με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (34,2) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, προέκυψε ότι ο δράστης είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από άγνωστο  δράστη στη Ζάκυνθο, την προηγούμενη ημέρα (9-7-2016), ενώ η συνολική αξία από τη διάθεση των ναρκωτικών θα ξεπερνούσε τις (3.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.