«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

«Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στο 1ο Olympic Port Market 24 – 28 Ιουλίου 2016» και στην “Έκθεση προϊόντων & Γευσιγνωσίας” στη Ναύπακτο

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει  στο 1ο  Olympic Port Market  που θα  πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο του Νομού Ηλείας  από τις 24 έως και τις 28 Ιουλίου  2016, με Εκθεσιακό περίπτερο προϊόντων του αγροδιατροφικού κλάδου.

Η έκθεση, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και τη στήριξη δράσεων που βασίζονται στην εξωστρέφεια και την προοπτική της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας  μέσα από την άμεση σύνδεσή της με τον πλούτο του τόπου, θα πλαισιωθεί από ξεχωριστές δράσεις πολιτισμού.
Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της «Ναυτικής Εβδομάδας», που...
συνδιοργανώνουν η ΔΗ.Κ.ΕΠ. και το Λιμενικό Ταμείο Πύργου. Συναυλίες και χορευτικές εκδηλώσεις για την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της καλλιτεχνικής παράδοσης, δράσεις γευσιγνωσίας, προβολής και  προώθησης των προϊόντων, ειδικά δρώμενα άμεσα συνδεδεμένα με τα χαρακτηριστικά της περιοχής, αναμένεται να δώσουν ευκαιρίες απόδρασης και ψυχαγωγίας τόσο στους χιλιάδες επισκέπτες που θα επισκεφθούν την έκθεση φτάνοντας στο λιμάνι με τα κρουαζιερόπλοια, όσο και στους πολίτες της Ηλείας και των γειτονικών νομών που θα περάσουν τις πύλες της "Olympic Port Market ".
Οι επιχειρηματίες που παράγουν ή  μεταποιούν προϊόντα του αγροδιατροφικού κλάδου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση κ. Ρόμπολα Γεώργιο  στο τηλ: (+30)26410 – 74531.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

***

«Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει

στη δράση  “Έκθεση προϊόντων & Γευσιγνωσίας” 

στη Ναύπακτο

στις 29 και 30 Ιουλίου  2016»

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια  των τοπικών εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016» στην Ναύπακτο, συμμετέχει στην δράση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας &Δωρίδας  ‘Έκθεση προϊόντων & Γευσιγνωσίας”  στις 29 και 30 Ιουλίου  2016.

Η δράση θα λάβει χώρο στην παραλία της Ψανής όπου  θα πραγματοποιηθούν δράσεις γευσιγνωσίας, προβολής και  προώθησης των προϊόντων  του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Όλοι οι επιχειρηματίες που παράγουν ή μεταποιούν προϊόντα του αγροδιατροφικού κλάδου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας  και  ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο ή στο Διαγωνισμό Ελαιολάδου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο συμμετοχής στη δράση κ. Ρόμπολα Γεώργιο στο τηλ: (+30)26410 – 74531.



ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ