«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Εκδήλωση ΙΤΑΘΑΠ - 4η Ετήσια Συνάντηση στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας

Το Ίδρυμα Τοπικής Ανάπτυξης "Θωμάς & Αφροδίτη Παπανίκος"-ΙΤΑΘΑΠ σας προσκαλεί σε ειδική εκδήλωση με θέμα:

4η Ετήσια Συνάντηση στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας:

H Περιφερειακή Ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου-Αθλητισμού με Επικέντρωση στην Ακαρνανία, στο Ευρύτερο Πλαίσιο των Τριών Περιφερειών της Δυτικής Ελλάδος, της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 και ώρα 9:30 π.μ. στο Χωριό Σαρδίνια στην έδρα του...
ΙΤΑΘΑΠ (Θέση Πηγάδι), Επαρχία Βάλτου, Ακαρνανία, Νομός Αιτωλοακαρνανίας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: http://www.itap.gr/dt/Ekdilosi-ITAP-07.pdf.

Το ΙΤΑΘΑΠ θα καλύψει το κόστος μιας διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο της περιοχής. Tο απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουλίου 2016 θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες δείπνο ψητού (σούβλα) στην έδρα του ΙΤΑΘΑΠ στα Σαρδίνια και την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, μετά την εκδήλωση, θα προσφερθεί γεύμα με ψάρια σε ψαροταβέρνα του Αμβρακικού.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στην κα Όλγα Γκούντα στο τηλέφωνο 210 3634210 ή ηλεκτρονικά στο itap@itap.gr

***
Θέμα: Αναγγελία της 4ης Ετήσιας Συνάντησης στα Σαρδίνια την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016
_______________________________________________________________________________

Το Ίδρυμα Τοπικής Ανάπτυξης "Θωμάς & Αφροδίτη Παπανίκος" (ΙΤΑΘΑΠ) οργανώνει φέτος την 4η Ετήσια Συνάντηση με θέμα:

H Περιφερειακή Ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου-Αθλητισμού με Επικέντρωση στην Ακαρνανία, στο Ευρύτερο Πλαίσιο των Τριών Περιφερειών της Δυτικής Ελλάδος, της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων

στο χωριό Σαρδίνια της Επαρχίας Βάλτου (Ακαρνανία) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 και ώρα έναρξης 9:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος στη Θέση Πηγάδι Σαρδινίων.

Την συζήτηση θα συντονίσει η κα Όλγα Γκούντα, Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΤΑΘΑΠ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

κ. Ευάγγελος Κρητικός, π. Πρόεδρος ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης & Σύμβουλος Οικονομολόγος. «Η Οικονομική Βιωσιμότητα των Επαγγελματικών Ομάδων Ποδοσφαίρου της Περιφέρειας και οι Επιδράσεις στην Τοπική Ανάπτυξη»
κ. Γιώργος Λυσαρίδης, π. Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. «Ελληνικό Ποδόσφαιρο: Ανάγκη Αλλαγής Τροχιάς αλλά με Συνοδοιπόρο την Κοινωνία του Ποδοσφαίρου»
κ. Δώρος Κλεοβούλου, Πρόεδρος του Τομέα Ποδοσφαίρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και π. Γενικός Γραμματέας  του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου. «Η Περιφερειακή Ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου της Ελλάδος»
κ. Ανδρέας Μαλάτος, Πρόεδρος Ι.Δ.Ε.Α.Δ. «Η Νομική Προσέγγιση των Εξελίξεων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο»
Δρ Μαρία Κωνσταντάκη, Ανώτατος Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Buckinghamshire, Ηνωμένο Βασίλειο. «Η Ψυχολογία των Ποδοσφαιριστών»
κ. Κωνσταντίνος  Νάκος, Σχολικός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας. «Το Δρομικό Κίνημα της Δυτικής Ελλάδος»

Ο κ. Κρητικός θα αναφερθεί στην εμπειρία του ως προέδρου του Αστέρα Τρίπολης τόσο για την οικονομική βιωσιμότητα των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων της περιφέρειας όσο και για τις αναπτυξιακές προοπτικές που μπορεί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός να δημιουργήσουν σε μία περιοχή όπως η Ακαρνανία.

Ο κ. Γιώργος Λυσσαρίδης θα εξετάσει τις αλλαγές που απαιτούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να διαγράψει μία άλλη τροχιά που θα έχει ως σύμμαχο την κοινωνία του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Κλεοβούλου θα μιλήσει για την περιφερειακή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου με έμφαση στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ακαρνανίας.

Ο κ. Μαλάτος θα εστιάσει στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνονται στα νομικά και οργανωτικά ζητήματα του ποδοσφαίρου στο πλαίσιο των νέων εξελίξεων που αναμένονται στην ΕΠΟ.

Η κα. Κωνσταντάκη θα αναπτύξει το ρόλο της ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης των ποδοσφαιριστών.

Ο κ. Νάκος θα κάνει μία ιστορική αναδρομή στο δρομικό κίνημα της Δυτικής Ελλάδος και στις προοπτικές ανάπτυξής του.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων κ.  Λάμπρος Πυργιώτης.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Όλγα Γκούντα στο 210-2585234 ή στο itap@itap.gr