«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Το πρώτο διαδικτυακό debate για το δήμο Αγρινίου

Δείτε το ΕΔΩ:

Η διαδικτυακή πλατφόρμα agrinioculture.gr & myagrinio.gr σε συνεργασία με την εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Black Light productions ανοίγει μια νέα σελίδα στη τοπική διαδικτυακή ενημέρωση, αφού ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαίου διοργανώνει το πρώτο διαδικτυακό τηλεοπτικό debate για το δήμο Αγρινίου.
Οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι Αγρινίου, ο κ. Στέλιος Μερμύγκης επικεφαλής συνδυασμού «Ανυπότακτο Αγρίνιο», ο κ. Παύλος Μοσχολιός επικεφαλής συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο – Κοινωνική Συμμαχία», ο κ. Γιώργος Παπαναστασίου επικεφαλής συνδυασμού «Αγρίνιο, Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις», ο κ. Τίμος Παπανικολάου επικεφαλής συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου» και ο κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης επικεφαλής συνδυασμού «Αγρίνιο, Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε δράση» βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι για να απαντήσουν σε κοινές ερωτήσεις, αλλά και...
για να έχουν απ” ευθείας διάλογο μεταξύ τους έχοντας τη δυνατότητα να απευθύνουν μεταξύ τους ερωτήσεις ο ένας στον άλλο. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγρινίου μιλούν για το πως ο δήμος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του μπορεί να σταθεί στο πλάι των πολιτών που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση και για το πως ο δήμος μπορεί να συνδράμει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής με δεδομένο ότι και πριν την οικονομική κρίση αντιμετώπιζε διάφορα αναπτυξιακά προβλήματα.
Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το στάδιο των ερωτήσεων που απευθύνουν οι υποψήφιοι στους συνυποψήφιούς τους. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν δυο ερωτήσεις συνολικά σε δυο διαφορετικούς συνυποψήφιούς τους. Το debate, που πραγματοποιείται στο χώρο του «Μικρού Θεάτρου», συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαδάκης.