«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. και στους συνδυασμούς που στηρίζει είναι η μόνη ψήφος που θα λειτουργήσει θετικά για τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού

ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΣΟΛΤΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΗΛΩΣΗ

Θεωρώ πολιτικά αναγκαίο να ανακοινώσω την αυτονόητη απόφαση μου για την στήριξη στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση  και για την Ευρωβουλή των συνδυασμών  που στηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι πολλοί.
Πέραν της μακρόχρονης συνεργασίας την οποία είχα και έχω με το κόμμα του ΚΚΕ , τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό  επίπεδο και η οποία συνεργασία στηρίχθηκε στον αμοιβαίο σεβασμό των ενδεχομένως διαφορετικών απόψεων σε επιμέρους θέματα  αλλά και στην πλήρη συμφωνία  σε στρατηγικά ζητήματα πολιτικής στην  αυτοδιοίκηση και στην γενική πολιτική,  ο κυριότερος λόγος είναι ότι σταθερά και διαχρονικά οι πολιτικές θέσεις , οι προτάσεις του ΚΚΕ και  οι απόψεις των στελεχών του πείθουν  κάθε καλόπιστο για την ειλικρίνεια και την αλήθεια την οποία έχουν.
Πιστεύω  ότι το Κ.Κ.Ε. είναι το μόνο κόμμα που...
προσεγγίζει ξεκάθαρα τα θέματα της γενικότερης πολιτικής και προτείνει λύσεις οι οποίες αποκλειστικά και κυρίαρχα  αφορούν τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους νέους και τις νέες της Χώρας μας.
Θεωρώ   ότι  το Κ.Κ.Ε. του οποίου η ιστορία και οι αγώνες είναι και γνωστοί και από κάθε έντιμο πολίτη αυτής της Χώρας αναγνωρίζονται, είναι απαραίτητο  να στηριχθεί συνειδητά σήμερα που η αντικομουνιστική υστερία καλλιεργείται στην Ελλάδα, και όχι μόνο, από γνωστά κέντρα τα οποία φοβούνται την δράση του και με κάθε τρόπο προσπαθούν να αμαυρώσουν τους αγώνες του και που η άνοδος του φοβίζει την άρχουσα τάξη όχι μόνο της Χώρας μας.
Εκτιμώ ότι  είναι το μόνο κόμμα της Χώρας που ξεκάθαρα ανέλυσε  πολιτικά τους λόγους για τους οποίους επιβλήθηκαν τα πρόσφατα μέτρα στην Χώρα μας και έχει ξεκάθαρη θέση για τον τρόπο αντιμετώπισης τους από τον Λαό , δείχνοντας τους υπεύθυνους , χωρίς μισόλογα, χωρίς υπεκφυγές.
Είναι βέβαιο ότι ψηφίζοντας τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ η ψήφος θα είναι πάντα εκεί και δεν θα μετακινείται ανάλογα με τις επιδιώξεις ατόμων ή ομάδων που με πρόσχημα την πολιτική συγκυρία την εξαργυρώνουν προς όποια κατεύθυνση χωρίς να σε ρωτήσουν και αφού πρώτα σε κορόιδεψαν .
Καλώ όλους του φίλους , συντρόφους και συναγωνιστές που χρόνια τώρα με κοινούς αγώνες , παλέψαμε με ανιδιοτέλεια να στηρίξουμε όλοι μαζί το μοναδικό συνεπές Κόμμα ,που αντανακλά και την δικιά μας συνέπεια σε αρχές , θέσεις και αγώνες όλα αυτά τα Χρόνια.
Καλώ και κάθε Δημοκράτη πολίτη που βαρέθηκε να μένει αναξιοποίητη η ψήφος του να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία και να ενισχύσει αποφασιστικά το Κόμμα που με συνέπεια και συνέχεια μάχεται για τα δικαιώματα του.
Η ψήφος στο Κ.Κ.Ε.  και στους συνδυασμούς που στηρίζει είναι η μόνη ψήφος που θα λειτουργήσει θετικά για τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού.

Αγρίνιο 10 Μάη 2013
                       
                                                   Γιώργος Β. Σολτάτος