«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου – Βόνιτσας για τον "δεύτερο γύρο"

Η Κ.Ο  του ΚΚΕ χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους και τους ψηφοφόρους που έδωσαν την μάχη στις τοπικές εκλογές με το κεφάλι ψηλά κόντρα στους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα και μόνο γνώμονα τα λαϊκά προβλήματα. Την θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δεύτερο γύρω την εκφράζει μόνο η Κ.Ο ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ του ΚΚΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ . 
Το ΚΚΕ έχει έγκαιρα ξεκαθαρίσει τη θέση του για τον εκβιαστικό "δεύτερο γύρο", που είναι...
προϊόν του καλπονοθευτικού νόμου.
  • Δεν στηρίζει κανέναν από τους δύο αντιλαϊκούς συνδυασμούς, στο δήμο ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ όσο και στη περιφέρεια. Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης τη β΄ Κυριακή στους συνδυασμούς των κομμάτων που ρημάζουν τη ζωή μας και όσους την στηρίζουν. Ψηφίζουμε ΚΚΕ και στις 3 κάλπες.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ αλλά και όλους όσους βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες ενάντια στα προβλήματα που βιώνουμε από την βάρβαρη πολιτική της ΕΕ σε αγωνιστική επαγρύπνηση.
Να δώσουμε τη μάχη για τις ευρωεκλογές.
Να πάμε παντού το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Καλούμε τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις τοπικές εκλογές να καταδικάσουν τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, που κυριολεκτικά είναι χτισμένη πάνω στο αίμα των λαών της Ευρώπης και να στείλουν μήνυμα αντίστασης και ελπίδας, ψηφίζοντας ΚΚΕ. Το μόνο κόμμα, που αποκάλυψε τον αντιλαϊκό - αντιδραστικό χαρακτήρα της ΕΕ και παλεύει με συνέπεια ενάντια στις συνέπειες, με στόχο την αποδέσμευση και θα σταθεί δίπλα τους μέσα και έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, υπερασπίζοντας με συνέπεια τα συμφέροντά τους.
Την Κυριακή 25 Μάη ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και παντού.
Σπάμε τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλίων.
Χτίζουμε τη δική μας λαϊκή συμμαχία, δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας»