«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Δυτική Ελλάδα

Α. Κατσανιώτης: «Η Ελλάδα αλλάζει και η Δυτική Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει πάλι πίσω…»

«Ο Αντώνης Σαμαράς παρέλαβε πριν δύο χρόνια ένα πλεόνασμα… χρεών και απελπισίας και μέσα σε δύο μόλις χρόνια, τo μετέτρεψε σε πρωτογενές πλεόνασμα και σε πλεόνασμα νέας ελπίδας για τον λαό» τόνισε...
ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, στο περιθώριο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, στη Δυτική Ελλάδα.
Ο κ. Κατσανιώτης υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό, το μεσημέρι της Παρασκευής στο εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου και τον ακολούθησε στις επισκέψεις που ακολούθησαν, στο Επιστημονικό Πάρκο αλλά και στο νέο λιμάνι της Πάτρας.
«Σε κάθε βήμα μας, σε κάθε σημείο όπου βρισκόμαστε, επιβεβαιώνεται το ίδιο: Η Ελλάδα νικάει την κρίση και αλλάζει εποχή. Μία νέα Ελλάδα γεννιέται και η Δυτική Ελλάδα, δεν μπορεί να παραμείνει στην θέση του ουραγού. Προς αυτή την κατεύθυνση θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις…» κατέληξε ο κ. Κατσανιώτης.
Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Παρασκευής (19:30) θα πραγματοποιηθεί. η κεντρική εκδήλωση του κ. Κατσανιώτη στο γήπεδο του Εσπέρου, όπου ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό.