«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Επίσκεψη στον ΟΛΠΑ του Ανδρέα Κατσανιώτη συνάντηση με Μ. Σπυράκη

  ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α. ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΠΑ

«Το λιμάνι της Πάτρας, καθρέπτης ευμάρειας της Δυτικής Ελλάδας»
Στο νέο λιμάνι της Πάτρας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος και του Λιμεναρχείου Πατρών, ενώ συμμετείχε και σε σύσκεψη φορέων και επιχειρηματιών, εμπλεκομένων με τη λιμενική δραστηριότητα.
Ο κ. Κατσανιώτης ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν το λιμάνι και...
κυρίως για τις προοπτικές που υπάρχουν, ενώ σημείωσε πως το λιμάνι της Πάτρας αποτελεί για τον ίδιο, την προμετωπίδα της νέας εξωστρέφειας που έχει ανάγκη η Περιφέρεια..
«Ανέκαθεν, η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Πάτρα συνδεόταν άμεσα με την επιχειρηματικότητα και το λιμάνι. Όταν η επιχειρηματικότητα και το λιμάνι πήγαινε καλά, η πόλη ανθούσε. Το λιμάνι λοιπόν, αποτελεί καθρέπτη ευμάρειας. Γι’ αυτό θέλουμε ένα πολύ ισχυρό λιμάνι και μία πολύ ισχυρή επιχειρηματικότητα. Γιατί μέσω αυτών θα ευημερήσει και πάλι η πόλη, αλλά και συνολικά, η Δυτική Ελλάδα» τόνισε.

Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Α. ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ

Εξάλλου, το Εκλογικό Κέντρο του Ανδρέα Κατσανιώτη επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Η κ. Σπυράκη συνομίλησε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και σε δηλώσεις της, εστίασε στην πολύχρονη φιλία με τον Ανδρέα Κατσανιώτη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή τον ξέρω, ξέρω ότι δεν είναι απλά ένας καλός άνθρωπος, αλλά ένας νέος άνθρωπος που ξέρει τη δουλειά, αγαπάει τον τόπο του και θα είναι ο καλύτερος Περιφερειάρχης για την Δυτική Ελλάδα. Εμείς, οι νέοι άνθρωποι, που δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά στρατευτήκαμε για να κάνει η χώρα την μεγάλη στροφή από την ύφεση στην ανάπτυξη, μπορούμε. Και μπορούμε καλύτερα…»