«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τα θέλει ρε ο κώλος μας!

Βλέποντας πιο καθαρά τώρα το πρωί τα τελικά αποτελέσματα εγώ προσωπικά καταλήγω σ' ένα συμπέρασμα:Τα θέλει ο κώλος μας!

Οταν στα Αγρίνιο έρχεται πρώτος ο άνθρωπος που δηλώνει καθαρά και ανοιχτά ότι είναι Ν.Δ. και δεύτερος ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΠΑΣΟΚος Δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός,όταν στου Ζωγράφου ο από μεταγραφή Νεοδημοκράτης Παναγιώτης Αγγελόπουλος περνάει άνετα στο...
δεύτερο γύρο και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κερδίζουν οι Καμίνης και Μπουτάρης,όταν στον Πειραιά κερδίζει ο Ολυμπιακός και οι Εφοπλιστές με δεύτερο το Μιχαλολιάκο κι όταν στην περιφέρεια Αττικής περνάει στη δεύτερη Κυριακή με τα τσαρούχια ο Σγουρός και στην Κεντρική Μακεδονία πάνε στο δεύτερο γύρο το δεξιό δίδυμο Τζιτζικώστας-Ιωαννίδης τα θέλει φίλοι μου ο ποπός μας!
Βάλτε και το ποσοστό της αποχής,που και πάλι έφτασε το 40%,και θα δείτε ότι τα θέλει και τα παραθέλει.

Πλείστα ακόμη παραδείγματα από τον εκλογικό χάρτη δείχνουν ότι ψηφίστηκαν με κλειστά μάτια δεξιοί και δήθεν ανεξάρτητοι παλαιοπασόκοι!Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γουστάρουμε καμία αλλαγή,τρομάζουμε στην ιδέα της μη "σταθερότητας".Καλύτερα στον καναπέ μας και στη θεσούλα μας με τους γνωστούς-δεδομένους βιαστές της ζωής μας παρά να ρισκάρουμε οτιδήποτε νέο!!!

Ακούω κάτι περί εκβιασμών και εκφοβισμού και και και...
Οταν είσαι μέσα στο παραβάν είσαι συ και η συνείδησή σου,κανένας άλλος ή μάλλον ναι είναι μαζί κι ο φόβος σου για τη "σταθερότητα" της βολής σου κι ας είσαι άνεργος κι ας πεινάς κι ας αυτοκτονεί ο διπλανός σου,εσύ φοβάσαι πάντα το χειρότερο.
Μα δεν υπάρχει χειρότερο,μετά είναι ο... τάφος!

Αντε με τις υγείες μας να τους ματαψηφίσουμε και την άλλη Κυριακή και μετά ν' αρχίσουμε πάλι την αγανάκτηση και τα παχιά τα λόγια της αντίστασης στο κατεστημένο.
από Ζείδωρον