«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Στους Προσκόπους του Αγρινίου παραχωρήθηκε κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

 Ένα οίκημα 120 τ.μ., στην πόλη του Αγρινίου, που πρόκειται να στεγάσει τις εθελοντικές δράσεις του Σώματος των Προσκόπων, παραδόθηκε, σήμερα το πρωί, από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Γιώργο Διδασκάλου, στην Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Αιτωλοακαρνανίας.

Η παραχώρηση έγινε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ), στον οποίο ανήκε το κτίριο.
Κατά την παράδοση του οικήματος, που έγινε στον...
Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Παντελέοντα Μετζεντζή, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή του Ο.Α.Ε.Δ., Γιάννη Καρβέλη, και του Διευθυντή Υδάτων Πελοποννήσου και μέλους της Γενικής Συνέλευσης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Δημήτρη Μήλιου, ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε:

«Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι πάντα αρωγός στις δράσεις των ενεργών πολιτών και ιδιαίτερα, στις εθελοντικές πρωτοβουλίες, που σκοπό έχουν να προάγουν το αίσθημα προσφοράς και κοινωνικής συνοχής.

Η σημερινή παράδοση είναι προϊόν πολύμηνης συνεργασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Ο.Α.Ε.Δ., που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του προηγούμενου Γενικού Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα.

Οφείλω να ευχαριστήσω για τις συντονισμένες ενέργειες και τη μεθοδική δουλειά, που είχαν ως αποτέλεσμα την αίσια έκβαση αυτής της παραχώρησης, τον Περιφερειακό Διευθυντή του Ο.Α.Ε.Δ., Γιάννη Καρβέλη και τον συνάδελφό σας Δημήτρη Μήλιο.

Είμαστε σίγουροι, ότι το Σώμα των Ελλήνων Προσκόπων, που έχει παράδοση στην κοινωνική προσφορά, θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το χώρο που τους παραχωρείται».