«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση του ΚΚΕ σήμερα στην κεντρική πλατεία Αγρινίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Συγκέντρωση
Τρίτη 20 Μάη στις 9 μμ στην κ. πλατεία Αγρινίου

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές
-ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
-ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι,
Η Κ.Ο. Αιτ/νιας του ΚΚΕ  χαιρετίζει όλους εκείνους και εκείνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ, συμπορεύτηκαν μαζί του, ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους δήμους και την περιφέρεια....

Στον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών οι συνδυασμοί της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σημείωσαν μια σημαντική παρουσία και άνοδο στην  περιφέρεια, σε σχέση με την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη του 2012.
Καλούμε το λαό την επόμενη Κυριακή 25 Μάη να ενισχύσει αυτή τη θετική τάση, να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που αποτελούν σημαντική πολιτική μάχη για το μέλλον του λαού και της χώρας μας.

Καλούμε το λαό ανεξάρτητα τι στήριξε στις τοπικές εκλογές να κάνει στις ευρωεκλογές  ένα βήμα για να δυναμώσει η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα και τα μνημόνια διαρκείας, που επιβάλλει η ΕΕ και οι δυνάμεις που την στηρίζουν.

Να ξεφύγει από τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων που στηρίζουν την ΕΕ, που στόχο έχουν να παγιδεύσουν το λαό στο σημερινό ευρωμονόδρομο του κεφαλαίου και της εξουσίας του.

Να δει τα πράγματα με αισιοδοξία και προοπτική, γιατί μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Να βάλουμε εμπόδια στον αντιλαϊκό κατήφορο.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την επόμενη μέρα, τη ζωή και τον τόπο μας.

Πείρα έχουμε και μάλιστα μεγάλη.

Η ΕΕ δεν αλλάζει προς το συμφέρον των λαών, είτε με δεξιές - κεντροδεξιές, είτε με κεντροαριστερές - αριστερές κυβερνήσεις. Είναι αντιλαϊκή η βάση και ο στόχος συγκρότησης της ΕΕ, γι’ αυτό αντιλαϊκή είναι η πολιτική σε όλα τα κράτη - μέλη της, από κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων, και της Μέρκελ και του Ολάντ, και των ευρωαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συμμετείχαν σε κυβερνήσεις.

ΣΤΙΣ 25 ΜΑΗ    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ