«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Η Τ.Ε. Αιτωλ/νιας του ΚΚΕ και το Τ.Σ. της ΚΝΕ, έκαναν παρέμβαση έξω από το στρατόπεδο του «Αντ/γου Σπύρου Μουστακλή» στο Μεσολόγγι!

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, έκαναν παρέμβαση έξω από το στρατόπεδο «Αντ/γου Σπύρου Μουστακλή» στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της εβδομάδας πανελλαδικής παρέμβασης για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων.
    
Οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν ανακοίνωση σε νέους στρατευμένους, που τονίζονταν ότι τα προβλήματα δεν σταματάνε στις πύλες των στρατοπέδων, ούτε όμως και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων! Πόσο μάλλον σε συνθήκες πανδημίας, όπου η κυβέρνηση, αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας στις μονάδες, στερώντας σε πολλούς στρατευμένους τις άδειες και τις εξόδους που έχουν ανάγκη...

Στο πανό που κρατούσαν αναγράφονταν αιτήματα που το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλεί τους στρατευμένους να διεκδικήσουν: «Όχι στην αύξηση της θητείας. Μέτρα πρόληψης και προστασίας της υγείας στα στρατόπεδα. Όχι δαπάνες για ΝΑΤΟ-ΕΕ».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα και ο Θύμιος Γερολυμάτος, δημοτικό σύμβουλος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και στέλεχος του ΚΚΕ.






ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας