«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ε.Κ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (φωτογραφία αρχείου)

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ
Ν.  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 Το Δ.Σ. του σωματείου  μας σε συνεδρίασή του στις 19 Απρίλη 2021   αποφάσισε  να στηρίξει  την  απόφαση της Ομοσπονδίας μας   και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου  για ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 Μάη,  τιμώντας την φετινή  Πρωτομαγιά αγωνιστικά- ταξικά και δίνοντας πρώτη απάντηση  στο νομοσχέδιο  έκτρωμα  που ετοιμάζει να φέρει  για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση.

Ø Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου:

Ø Να συμμετέχουν στην εκδήλωση του Ε.Κ.Α.  την Τετάρτη  5 Μάη  και ώρα 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Ø Να δώσουν μαζικό- αγωνιστικό «παρών»  στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη  ώρα 10:30 π.μ.  στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο

 

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ

 

Τα κέρδη τους οι νεκροί μας.

 

Βαδίζουμε στο δρόμο της ανατροπής.

 

ΤΟ Δ.Σ.

***

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  « Η ΕΝΩΣΗ»

 

Η Διοίκηση του σωματείου  μας στη συνεδρίασή της στις 19/4/2021  αποφάσισε  να στηρίξει την απόφαση  του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου  για απεργία στις 6 Μάη  τιμώντας την φετινή Πρωτομαγιά  αγωνιστικά και δίνοντας  πρώτη απάντηση  στο νομοσχέδιο έκτρωμα που ετοιμάζεται να φέρει  για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Καλούμε τους συναδέλφους  ιδιωτικούς υπαλλήλους να  συμμετέχουν στην εκδήλωση  του Ε.Κ.Α. την Τετάρτη 5 Μάη  ώρα 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία .

Τους καλούμε  να δώσουν  μαζικό αγωνιστικό  «παρών»  στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη  ώρα 10:30  π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ

ΤΟ Δ.Σ.

***

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΛΩΝ & ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Το Δ.Σ. του σωματείου  μας σε συνεδρίασή του στις 20/ 4/  2021   αποφάσισε  να στηρίξει  την  απόφαση της Ομοσπονδίας μας   και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου  για απεργία στις 6 Μάη,  τιμώντας την φετινή  Πρωτομαγιά αγωνιστικά- ταξικά και δίνοντας πρώτη απάντηση  στο νομοσχέδιο  έκτρωμα  που ετοιμάζει να φέρει  για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους του κλάδου να  πάρουν μέρος  στην εκδήλωση του Ε.Κ.Α.  την Τετάρτη  5 Μάη  και ώρα 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Τους καλούμε να δώσουν  μαζικό- αγωνιστικό «παρών»  στην απεργιακή συγκέντρωση  την Πέμπτη 6 Μάη  ώρα 10:30 π.μ.  στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ

ΤΟ Δ.Σ.