«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 57χρονος για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας

Κατασχέθηκαν 202 ναρκωτικά δισκία, ένα κυνηγετικό όπλο και περισσότερο από μισό κιλό λαθραίος καπνός

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

    Διακόσια δυο ναρκωτικά δισκία,
    Ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα και
    Μια νάιλον συσκευασία, με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 678 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

***
Συνελήφθη 50χρονος για έκρηξη στη Δυτική Αχαΐα


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Λακκόπετρα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκρηξη και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, ο 50χρονος χθες τα ξημερώματα, προσέγγισε οικία 56χρονου ημεδαπού στην Κάτω Αχαΐα και έριξε πρόχειρο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό,  σε μορφή μπάλας, ο οποίος κατέληξε στον εξώστη του σπιτιού, προκαλώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ταυτοποιώντας τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από λίγες ώρες στη Λακκόπετρα και συνελήφθη.

Επισημαίνεται ότι, προχθές το βράδυ, είχε προηγηθεί επεισόδιο, στην Κάτω Αχαΐα, μεταξύ του 20χρονου γιού του 50χρονου και των δυο γιών του 56χρονου, ηλικίας 19 και 22 ετών, για το οποίο υπεβλήθη έγκληση από τον 20χρονο και συνελήφθησαν τα άλλα δυο άτομα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή κατά συναυτουργία
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε μονοκατοικία ημεδαπού στην Πάτρα και   αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 55.000 ευρώ.


Σύλληψη δύο ημεδαπών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία
   
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα,  προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση  του  Τελωνειακού Κώδικα
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 100ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Σαμάρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε ποδήλατο που οδηγούσε, μετέφερε μια νάιλον συσκευασία, με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 3,5 κιλών, η οποία κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο του υπό την επήρεια μέθης.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ημεδαπού
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα στην Πάτρα προσέγγισε 33χρονο ημεδαπό και λόγω διαφορών με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσε από τσαντάκι του το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών, για  αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη    
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής  Οδού Νέας Αβόρανης – Παναιτωλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές στο οποίο είχε εμπλακεί, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι, δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή    
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα, σε οικία 53χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Ναυπακτίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (13.500) ευρώ.


Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μια 49χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (13) μηνών, για κλοπή, απλή συνέργεια σε απόπειρα κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.