«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Οι διαμεσολαβήσεις του Συμπαραστάτη του Δημότη του πρώτου εξαμήνου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Συμπαραστάτης του Δημότη
και της Επιχείρησης
Κατά  το διαρρεύσαν διάστημα του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους 2017, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου προέβη σε διαμεσολαβήσεις κατόπιν καταγγελιών των δημοτών και σχεδόν οι πλείστες εξ αυτών που κρίθηκαν βάσιμες διεκπεραιώθηκαν .
Οι διαμεσολαβήσεις  του Συμπαραστάτη του Δημότη είναι ανηρτημένες στο διαδίκτυο , στην γενική  ιστοσελίδα του Δήμου και ειδικότερα στην ξεχωριστή εκείνη που αναφέρεται εξ ολοκλήρου στο θεσμό.
    Οι διαμεσολαβήσεις υπεβλήθησαν ως εξής:

1)    Προς την Δ/νση Τεχνικών  Υπηρεσιών (12)
2)    Προς Δ/ση Δημοτικής Αστυνομίας (2),
3)    Προς Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου (10),
4)    Προς Τοπικές Κοινότητες (2)
5)    Προς Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (4),
6)    Προς ΔΕΥΑ Αγρινίου (2),
7)    Προς Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών (2),
8)    Προς Πολεοδομία Δήμου Αγρινίου (3),
9)    Προς Δ/νση Καθαριότητος (4),
10)         Προς Δ/νση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αιτωλ/νιας (1),
11)         Διαβιβαστικά προς Συνήγορο του Πολίτη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (2),
12)         Διαβιβαστικά προς Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου (1)
            Επίσης ο Συμπαραστάτης του Δημότη, παρουσίασε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου την ετήσια έκθεση πεπραγμένων του για το έτος 2016 έτσι όπως είναι υποχρεωμένος να πράξει αυτό βάσει του Νόμου 3850/2010 στον φορέα που τον εξέλεξε.
            Επίσης κλήθηκε από το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας όπου ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και πλήθος άλλους παριστάμενους επιχειρηματίες της πόλης για το ρόλο του και   στις διαμεσολαβήσεις που δύναται να προβεί προς  όφελος των επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Δήμο Αγρινίου.
Επίσης  συμμετείχε στην παρουσίαση της μελέτης για την ανάπλαση του πάρκου Αγρινίου, στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Τοπική Κοινότητα Παραβόλας, στην εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Αγγελοκάστρου που διοργανώθηκε ( κατόπιν δικής του παραίνεσης) προς τιμήν της μάνας του μεγάλου μας γλύπτη Χρήστου Καπράλου καθότι το Αγγελόκαστρο ήταν η γενέτειρά της και  στην εκδήλωση της 11ης Ιουνίου για την απελευθέρωση της Πόλης του Αγρινίου όπου και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των αγωνιστών στην πλατεία Δημάδη.
Τέλος οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Συμπαραστάτης του Δήμου καλούμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου παρίσταται σχεδόν ανελλιπώς στις συνεδριάσεις αυτού.
Αγρίνιο 1-7-2017
Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΧΕΙΜΩΝΑΣ