«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Αγρίνιο για διακίνηση κοκαΐνης

Κατασχέθηκαν (14) «φιξάκια» κοκαΐνης συνολικού βάρους (12,1) γραμμαρίων

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών στην Πάτρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας και (2,3) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 27 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεχών και συστηματικών ελέγχων για την πάταξη και καταστολή της εγκληματικότητας, που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην Αιτωλοακαρνανία.

Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο, στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος με συνεπιβάτη τον 28χρονο, στο οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μεταλλικό κουτί τσιγάρων, που περιείχε (14) «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους (12,1) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (835) ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες είχαν αποκρύψει τις ναρκωτικές ουσίες κάτω από τον λεβιέ ταχυτήτων, σε σημείο όπου δεν ήταν εύκολος ο εντοπισμός τους.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των δύο δραστών, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Αγρινίου και Πάτρας,  βρέθηκαν στην οικία του 27χρονου και κατασχέθηκαν, μια ζυγαριά ακριβείας, (2,3) γραμμάρια κάνναβης και ένας τρίφτης της ναρκωτικής ουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι, οι Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) είναι ολιγομελείς ομάδες αστυνομικών, οι οποίες έχουν διατεθεί σε όλη τη Χώρα και έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τη βαριά εγκληματικότητα.

Η συνεισφορά τους είναι παρά πολύ  σημαντική, διότι διενεργούν συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη μείωση των ληστειών και κλοπών, τόσο στις πόλεις όσο και στην περιφέρεια, στην καταπολέμηση της μεταφοράς, διακίνησης και παράνομης κατοχής ναρκωτικών, όπλων και ειδών λαθρεμπορίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.


***
Ακόμη μια σύλληψη στην Αιτωλοακαρνανία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Εντοπίστηκε σε ορεινό χωριό της Ναυπακτίας φυτεία με δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από (500) γραμμάρια λαθραίου καπνού, μια ζυγαριά ακριβείας, (30) ναρκωτικά δισκία και σπόροι κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, σε ορεινό χωριό της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, εντόπισαν φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινή δασική περιοχή της Ναυπάκτου, όπου καλλιεργούνταν δώδεκα δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο χώρο της φυτείας βρέθηκε ένα λάστιχο ποτίσματος το οποίο κατέληγε στην οικία του 57χρονου δράστη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε διάφορα σημεία, (258) γραμμάρια λαθραίου καπνού, τριάντα ναρκωτικά δισκία και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε δεύτερη οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (298) γραμμάρια λαθραίου καπνού, (14) γραμμάρια σπόρων κάνναβης και υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

***
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στην Αμφιλοχία

Οι δράστες μαζί με ένα συνεργό τους, που αναζητείται, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (14-7-2017) το απόγευμα, στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Αμφιλοχίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 39 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό τους που αναζητείται, μετέβησαν με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στο ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας, όπου με τη μέθοδο της  απασχόλησης, της αφαίρεσαν μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Στο πλαίσιο άμεσων και συστηματικών ερευνών των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, εξιχνιάστηκε η κλοπή ενώ εντοπίστηκαν οι δύο δράστες στη Λάρισα και συνελήφθησαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δραστών και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (425) ευρώ, το οποίο θα αποδοθεί στην ηλικιωμένη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στον κόμβο Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες που περιείχαν (11,3) γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.


Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου,  ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε κατάστημα γεωργικών εφοδίων, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφού ερεύνησε τους χώρους του γραφείου του καταστήματος, έφυγε χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην επαρχιακή οδό Μύτικα - Αστακού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας,  ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 


Σύλληψη δύο  ημεδαπών για κλοπή
   
Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, μια 41χρονη ημεδαπή και ένας 13χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από αυτοκίνητο ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια το απέδωσαν στο νόμιμο κάτοχο του.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού,  ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού ατόμου για κλοπή    
Συνελήφθη, προχθές το πρωί στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο μια ζάντα με το ελαστικό της.


Σύλληψη ημεδαπής γυναίκας για κλοπή
   
Συνελήφθη, χθες (15-7-2017) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 43χρονη ημεδαπή, διότι προχθές το μεσημέρι αφαίρεσε από γυναίκα θαμώνα καφενείου την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τρία ρολόγια και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.


***
Στοχευμένοι έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου στην Πάτρα

Κατασχέθηκαν  (11.000) περίπου είδη παραεμπορίου

Στοχευόμενοι έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου, πραγματοποιήθηκαν, στην Πάτρα, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενήργησαν οι αστυνομικοί των Β΄ και Γ΄ Αστυνομικών Τμημάτων Πατρών, σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες, σε βάρος ενός 35χρονου υπηκόου Μπανγκλαντές και ενός 51χρονου υπηκόου Νιγηρίας για παράβασης της νομοθεσίας για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

Ειδικότερα,
    Χθες, το πρωί, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Β’  Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, συνέλαβαν σε χώρο λαϊκής αγορά τον 35χρονο, διότι διέθετε προς πώληση (10.700) είδη παραεμπορίου όπως ραδιόφωνα, λαμπτήρες, φακούς μπαταρίες, είδη οικιακής χρήσης, καθώς και άλλα ηλεκτρικά είδη.
    Πριν τρεις ημέρες στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, εντόπισαν τον 51χρονο να διαθέτει προς πώληση (27) ζευγάρια παπουτσιών. Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και εγκατέλειψε σε πεζοδρόμιο τα είδη παρεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ όλα τα είδη παρεμπορίου που κατασχέθηκαν θα καταστραφούν.

Οι έλεγχοι για το παρεμπόριο θα συνεχιστούν σε όλη τη Δυτική Ελλάδα με στόχο την προστασία τόσο των καταναλωτών, όσο και των πολιτών που ασκούν εμπορικές δραστηριότητες.
   
***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-7-2017 έως 22-7-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 17-7-2017 και κατά τις ώρες 18.00 - 24.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Κυπάρισος – Πεντάκορφος – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
•    Την Τρίτη 18-7-2017 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα - Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιάς - Πάμφιο –  Σιταράλωνες - Κάτω Μυρτιά.
•    Την Τετάρτη 19-7-2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Δρυμός – Θύρρειο – Μοναστηράκι -  Πάλαιρος – Πογωνιά – Στενό – Πλαγιά – Περατιά.
•    Την Πέμπτη 20-7-2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αρχοντοχώρι – Αετός - Κομποτή – Τρύφος – Κονοπίνα – Παπαδάτος – Φυτείες - Ρίβιο.
•    Την Παρασκευή 21-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μαλεσιάδα – Χαλκιόπουλο – Πατιόπουλο – Φλωριάδα – Χρυσοράχη - Χρυσοπηγή. 
•    Το Σάββατο 22-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μενίδι – Οικισμοί Συκούλας – Μαρλέσιο – Καστριώτισσα - Ελαιοχώρι.

***

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-7-2017 έως 22-7-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 17-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 01:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Χώρα – Κάτω Χώρα – Κρυονέρια – Περδικόβρυση - Κλεπά.    
•    Την Τρίτη 18-7-2017 και κατά τις ώρες 18:00 - 01:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιράς – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Την Τετάρτη 19-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο – Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή – Χρυσοβέργι.
•    Την Παρασκευή 21-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ριγάνι  - Πόρος – Φαμήλα - Στράνωμα – Δορβιτσά – Ποκίστα – Μηλιά - Σίμος.
•    Το Σάββατο 22-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Φραγκουλεϊκα  - Λυσιμαχεία – Κλεισορρεύματα - Ζευγαράκι – Κάτω Κεράσοβο – Δαφνιάς  – Κάτω Μακρυνού – Άνω Μακρυνού.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-7-2017 έως 23-7-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 17-7-2017  και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ματαράγκα – Άγιος Κωνσταντίνος – Σπάτα – Μιχόϊ – Κάνδαλος – Άνω Βελιτσές – Κάτω Βελιτσές.
•    Την Τρίτη 18-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Ζαχλωρού – Κάτω Ζαχλωρού – Ρογοί – Κερπινή – Λουσοί – Λεύκα – Σιγούνι. 
•    Την Τετάρτη 19-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα – Ελληνικό – Λακκώματα – Καλούσι.
•    Την Πέμπτη 20-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τριπόταμα – Άγιος Βασίλειος – Πάος – Βεσίνι – Χόβολη – Πεύκο – Αμυγδαλιά – Σκοτάνη – Φίλια - Λευκάσιο.     
•    Την Παρασκευή 21-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Πλάτανος – Καλαμιά – Πύργος – Βαλίμη – Αγία Βαρβάρα – Ζαρούχλα – Περιστέρα – Μεσορρούγι.           
•    Το Σάββατο 22-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τράπεζα – Άνω Διακοπτό – Κερνίτσα – Μαμουσιά.   
•    Την Κυριακή 23-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κούτελη  - Κέρτεζη – Καλλιφώνιο – Λαγοβούνι – Κάνδαλος - Πριόλιθος.   

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-7-2017 έως 23-7-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 17-7-2017 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Πύργος - Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο - Καρυά Αγία Άννα - Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό - Αμπελώνας – Πύργος.
•    Την Τρίτη 18-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ήλιδας, Ανδραβίδας –Κυλλήνης και Πηνειού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμαλιάδα – Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – Όλγα – Ρουπάκι - Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.
•    Την Τετάρτη 19-7-2017 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα – Ροβιά – Θησόα – Ανδρίτσαινα - Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Δραγώγι - Πέτρα – Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.
•    Την Πέμπτη 20-7-2017 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας - Δαφνούλα – Αλιφείρα – Κάτω Μυγδαλιές  - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.
•    Την Παρασκευή 21-7-2017 και κατά τις ώρες 07:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Πύργος - Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο - Καρυά Αγία Άννα - Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό - Αμπελώνας – Πύργος.
•     Το Σάββατο 22-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα – Ροβιά – Θησόα – Ανδρίτσαινα - Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Δραγώγι - Πέτρα – Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.
•    Την Κυριακή 23-7-2017 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας - Κυλλήνης και Βουπρασίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο - Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι – Νέα Μανωλάδα  -  Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι – Άγιος Δημήτριος – Κόροιβος – Γαστούνη.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός,  διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ



Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (29) μηνών για άσκοπους  πυροβολισμούς, παράνομη οπλοχρησία, έκθεση και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.


Σύλληψη  ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στα Σαβάλια Ηλείας, από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια 26χρονη ημεδαπή διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι γραμμάρια κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με μίγμα καπνού και κάνναβης.


Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στα Λαστείκα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου,  ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αγρινίου,  ένας 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, που αναζητείται,  αφαίρεσαν από αυλή οικίας ημεδαπού, δεκαπέντε μεταλλικούς δίσκους (ανταλλακτικά για δισκόσβαρνα), μία μηχανή (κορμό) και ένα κάρτερ από τρακτέρ, τα οποία φόρτωσαν σε αυτοκίνητο.


Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι χθες τα ξημερώματα αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.