«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη ένας ακόμα καλλιεργητής ναρκωτικών στην Αιτωλοακαρνανία

Εκριζώθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στο κήπο του

Συνελήφθη, σήμερα (18-7-2017) το πρωί, σε χωριό της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα...

 στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν τον δράστη και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε στο κήπο του σπιτιού του πέντε δενδρύλλια κάνναβης (τρία φυτεμένα στο χώμα και δυο σε γλάστρες) ύψους περίπου 1,5 μέτρου.

Επίσης, ο  54χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου μικροποσότητα κάνναβης που κατείχε η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού   
Χθες 17-07-2017 στις 11:00 το πρωί, στη θέση Μέγας Κάμπος, στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας, βρέθηκε νεκρός σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, 48χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε πληγεί από κεραυνό, λόγω πολύ έντονων δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Στο πτώμα διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή.  Ενεργείτε προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για ναρκωτικά    
Συνελήφθησαν χθες (17-07-2017) το βράδυ, στη διασταύρωση Λευκοχωρίου Γαστούνης, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τέσσερις άνδρες (τρεις ημεδαποί και ένας υπήκοος Τουρκιάς), ηλικίας 30, 28, 24 και 24 ετών αντίστοιχα, καθότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού τέσσερις νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 10,5 γραμμαρίων.

***
Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών στην Ηλεία

Κατασχέθηκαν 130 γραμμάρια κάνναβης


Συνελήφθη σήμερα (18-7-2017) το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εντόπισαν τον 55χρονο και σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατάσχεσαν μια νάιλον σακούλα που περιείχε 130 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις Εισαγγελικές Αρχές.