«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Το Παναιτώλιο χωρίς νερό

ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Αγρίνιο, 25/07/2017
Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια οι κάτοικοι του Παναιτωλίου, μέσα σε συνθήκες καύσωνα,  βρίσκονται για πρώτη φορά χωρίς νερό. Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ικανοποιήσουν στοιχειώδεις ανάγκες τους.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή εμφανίζει πρωτοφανή αδυναμία να ελέγχει και να συντηρεί τις υποδομές που υπήρχαν στο Παναιτώλιο πριν την έναρξη της θητείας της και ικανοποιούσαν στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες  των κατοίκων του όπως αυτές που   εξαρτώνται     από το νερό. 
Συγκεκριμένα...
  η σημερινή Δημοτική Αρχή εγκατέλειψε στη μοίρα τους τις γεωτρήσεις που λειτουργούσαν κανονικά στο Παναιτώλιο και εξασφάλιζαν την ύδρευση των κατοίκων του χωρίς κανένα πρόβλημα επί 13 ολόκληρα χρόνια.
ΚΑΛΟΥΜΕ το Δήμο Αγρινίου να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη έχουν υποστεί από την εγκατάλειψη οι γεωτρήσεις στο Παναιτώλιο και να ενεργοποιήσει άμεσα τη λειτουργία τους διότι οι κάτοικοι κοντεύουν να σκάσουν από την έλλειψη νερού και σε λίγο η οργή τους θα ξεχειλίσει  και  θα στείλει τη σημερινή Δημοτική Αρχή στην αντιπολίτευση πριν την ώρα της. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»