«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Μια εξαιρετική παράσταση από το ΚΔΑΠ Μεσολογγίου

Το βράδυ της Τετάρτης 19-10-2016 απολαύσαμε μια εξαιρετική παράσταση από το ΚΔΑΠ Μεσολογγίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο. Οι οικοδεσπότες – προσωπικό του ΚΔΑΠ και οι μικροί μαθητές – με την παρουσίαση της παράστασης «Το άγαλμα που κρύωνε» που συνοδεύτηκε από χορωδία και παραδοσιακούς χορούς, έδωσαν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά μας. Το άγαλμα ενός μικρού αγοριού που λυπάται και...
κρυώνει μέσα στην αίθουσα του Μουσείου που εκτίθεται, νοσταλγεί τη Μικρά Ασία και με τη βοήθεια των φίλων του – της καθαρίστριας και του μικρού νυχτοφύλακα – καταφέρνει μια μέρα να γυρίσει στον τόπο του. Τελικά το “προσφυγάκι” θα πραγματοποιήσει το όνειρό του. Μια παράσταση με πολλαπλά μηνύματα για τη σημερινή εποχή που με τη μουσική επένδυση και τους παραδοσιακούς χορούς έδωσε ένα ΑΡΤΙΟ αισθητικό αποτέλεσμα.

Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό και τους μικρούς μαθητές του ΚΔΑΠ με την ευχή και την ελπίδα να μας δώσουν ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις στο προσεχές μέλλον, τις οποίες πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε.    
     
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»