«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για εξύβριση,   κακόβουλη βλασφημία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας  
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 21χρονος ημεδαπός, διότι εξερχόμενος από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, μετά από προσαγωγή του, για εξακρίβωση στοιχείων, άρχισε να βρίζει τα θεία και τους αστυνομικούς και να κλωτσάει τους κώνους που ήταν τοποθετημένοι, με αποτέλεσμα να σπάσει έναν από αυτούς.


 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 24 ατόμων για ρευματοκλοπή  
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία,  σε βάρος 24 ατόμων - ημεδαπών, διότι  σε έλεγχο που έγινε στις οικίες τους, σε συνεργασία με συνεργείο της Δ.Ε.ΔΔ.Η.Ε.,  διαπιστώθηκε ότι  οι οικίες τους ρευματοδοτούνταν  παράνομα, με απευθείας σύνδεση καλωδίου από πυλώνα της Δ.Ε.Η.

Σχηματισμός δικογραφιών για απάτες στο Μεσολόγγι ...

 
Από το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκαν  δικογραφίες σε βάρος άγνωστων δραστών, για απάτη. Ειδικότερα,  39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, και 38χρονος ημεδαπός, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις κατήγγειλαν ότι μέσω αγγελιών σε  ιστοσελίδες συμφώνησαν στην αγορά ενός φορτωτή-εκσκαφέα  και ενός κινητού τηλεφώνου, για τα οποία  κατέθεσαν, τα χρηματικά ποσά των (500) και (150) ευρώ αντίστοιχα, χωρίς έως σήμερα να έχουν παραλάβει τα αντικέιμενα.

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη  
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, σε βάρος αγνώστων δραστών ( ένας άνδρας και μια γυναίκα), οι οποίοι χθες το μεσημέρι, προσέγγισαν 95χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα της διεκπεραίωσης υποθέσεως της κόρης της, εισήλθαν εντός της οικίας της και ακολούθως ζήτησαν και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 1.020 €.


 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή  
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Πατρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 32χρονος ημεδαπός, διότι χθες το απόγευμα προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από πάγκο περιπτέρου, το κινητό τηλέφωνο της πωλήτριας, αξίας 600 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη-δραστών  για κλοπή  
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σε βάρος αγνώστου - αγνώστων δραστών,  οι οποίοι το χρονικό διάστημα από 01-09-2016 έως και 13-10-2016, εισήλθαν σε αυλή εξοχικής μονοκατοικίας στην περιοχή Σκουπέικα Αμαλιάδας και αφού παραβίασαν τρία παράθυρα,  εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν δέκα κιλά ελαιόλαδο, δέκα κιλά τσίπουρο, δύο αερόθερμα, μία τηλεόραση με αποκωδικοποιητή και ένα τραπεζομάντιλο. Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπολογίζεται στα τριακόσια (300)  ευρώ.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Γούμερο Ηλείας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 38χρονος ημεδαπός,  διότι έπειτα από  νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους (12,8)  γραμμαρίων.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε  βρέθηκαν στην κατοχή του δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή  
Συνελήφθη, σήμερα  νωρίς το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 44χρονος ημεδαπός, διότι χθες τα ξημερώματα, αφού παραβίασε παράθυρο καφενείου, που διατηρεί 24χρονος ημεδαπός, αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ (100) περίπου καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας εβδομήντα (70) ευρώ.

***
Στοχευμένους ελέγχους πραγματοποιεί η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε πρατήρια υγρών καυσίμων για την πάταξη της λαθρεμπορίας και της φοροδιαφυγής
Σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε αναντιστοιχία των σχετικών παραστατικών που επιδείχτηκαν με τις ποσότητες καυσίμων που κατείχε, καθώς βρέθηκαν 18.500 λίτρα καυσίμων περισσότερα από το λογιστικό απόθεμα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη του λαθρεμπορίου υγρών καυσίμων και της φοροδιαφυγής, πραγματοποιούνται έλεγχοι σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε διάφορες περιοχές.
Αναλυτικότερα,  στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποίησε έλεγχο σε πρατήριο υγρών καυσίμων και διαπίστωσε λαθρεμπορία υγρών καυσίμων.
Συγκεκριμένα, προέκυψαν αναντιστοιχίες στις συγκρίσεις των παραστατικών αγορών - πωλήσεων με τα δεδομένα των λογιστικών αρχείων της εταιρείας, ενώ βρέθηκαν 18.576,39 λίτρα υγρών καυσίμων περισσότερα από τα λογιστικά αποθέματα του πρατηρίου. Επιπλέον προέκυψαν και διοικητικές παραβάσεις φορολογικής νομοθεσίας.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ενώ ενημερώθηκαν, η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ) και το Τελωνείο για την επιβολή των  προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 Επίσης στην Αττική, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μετρολογίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και το Κλιμάκιο Ελέγχου και Διακίνησης Καυσίμου (Κ.Ε.Δ.Α.Κ.), πραγματοποίησαν έλεγχο σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Κατά τον έλεγχο ελήφθησαν φορολογικά στοιχεία για τη διενέργεια εκτεταμένου φορολογικού ελέγχου, ενώ επίσης ελήφθησαν δείγματα των καυσίμων, τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους προκειμένου διερευνηθεί το νόμιμο της σύνθεσης τους.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

***
 Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντόπισε τέσσερα καταστήματα, στα οποία διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά (6) άτομα και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκαν χθες (13-10-2016) το βράδυ, σε Αθήνα και Νέα Σμύρνη Αττικής, τέσσερα (4) καταστήματα, στα οποία διεξάγονταν παράνομα τυχερά.
Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά έξι (6) άτομα, τέσσερις (4) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο (2) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα.
Σημειώνεται ότι σε ένα από τα καταστήματα είχαν ληφθεί ειδικά μέτρα για την αποφυγή ελέγχων των Αρχών, καθώς η είσοδος σε αυτό πραγματοποιούνταν από πόρτα ασφαλείας, η οποία άνοιγε μόνο από μέσα, ενώ στον εξωτερικό χώρο είχε τοποθετηθεί και τεθεί σε λειτουργία κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για την επιτήρηση του χώρου.
Επιπλέον, κατά την είσοδο των αστυνομικών σε άλλο κατάστημα, οι υπάλληλοι αυτού με τη χρήση ειδικού μπουτόν άλλαξαν ταυτόχρονα την πρόσοψη των ηλεκτρονικών υπολογιστών, με σκοπό την παραπλάνησή τους.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών στους χώρους των καταστημάτων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
·      είκοσι τρεις (23) πλήρης ηλεκτρονικοί υπολογιστές (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, κεντρική μονάδα),
·      δύο (2) τραπέζια διενέργειας τυχερών παιγνίων με παιγνιόχαρτα,
·      δεκαεπτά (17) δεσμίδες παιγνιόχαρτων,
·      τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι λειτουργούσαν ως κεντρικές μονάδες διαχείρισης και ελέγχου (server),
·      πέντε (5) κάμερες,
·      χρηματικό ποσό 557,50 ευρώ,
·      εξυπηρετητής διαδικτύου (router)
·      ασύρματο τηλεχειριστήριο (μπουτόν),
·      έξι (6) σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις και
·      διακόσιες είκοσι έξι (226) μάρκες για ποντάρισμα.
Επίσης, διαπιστώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ. Ι.Κ.Α. κ.λπ.), για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Τα κατασχεθέντα θα παραδοθούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών.
Οι συλληφθέντες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

***
Αποτελέσματα τροχονομικών ελέγχων σε σχολικά λεωφορεία τον πρώτο μήνα της φετινής σχολικής περιόδου
Ελέγχθηκαν συνολικά 7.239 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν 346 παραβάσεις
Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούν στους ταχογράφους, στη μη χρήση ζωνών ασφαλείας και στα φθαρμένα ελαστικά

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας, προγραμμάτισε και υλοποίησε κατά τον πρώτο μήνα της νέας σχολικής περιόδου εντατικούς τροχονομικούς ελέγχους σχολικών λεωφορείων, σε όλη την επικράτεια.
Συγκεκριμένα, από εξειδικευμένα συνεργεία των Υπηρεσιών Τροχαίας  κατά το διάστημα 12 Σεπτεμβρίου έως 12 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 7.239 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν συνολικά 346 παραβάσεις, ως εξής:
Ταχογράφος
145
Μη χρήση ζωνών ασφαλείας
39
Φθαρμένα Ελαστικά
19
Βιβλίο ρεπό
10
Μη αναγραφή ορίων ταχύτητας
8
Έλλειψη πυροσβεστήρα
6
Παραβίαση ορίου ταχύτητας
6
Στέρηση  άδειας οδήγησης
3
Παραβίαση σημάνσεων
3
Έλλειψη φαρμακείου
3
Έλλειψη ζωνών ασφαλείας
1
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
1
Κίνηση σε αντίθετο ρεύμα
1
Λοιπές παραβάσεις
101
Σημειώνεται ότι, για την ασφαλή μετακίνηση και προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα, εφαρμόζεται ενισχυμένο πρόγραμμα τροχονομικής αστυνόμευσης, το οποίο θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-10-2016 έως 23-10-2016),  θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

·        Την Δευτέρα 17-10-2016  και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας δρομολόγιο, Χαλκιόπουλο – Μαλεσιάδα -  Περδικάκι - Βρουβιανά – Αυλάκι.  
·        Την Τρίτη 18-10-2016   και κατά τις ώρες 17:00 έως 23:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Φυτείες - Παπαδάτες – Κονοπίνα – Τρύφος - Κομποτή - Αετός – Αρχοντοχώρι.
·        Την Τετάρτη 19-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Μυρτιά – Σιταραλώνες  - Παμφίο – Μαραθιάς  - Κάτω Χρυσοβίτσα – Λεύκο – Ταξιάρχη – Καλλιθέα.
·        Την Πέμπτη 20-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου ακολουθώντας το δρομολόγιο, Χούνη - Άγιος Βλάσιος - Αμπέλια – Ποταμούλα.
·        Την Παρασκευή 21-10-2016 και κατά τις ώρες 18:00 έως 24:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Δρυμός - Παλιάμπελα – Πάλαιρος - Μύτικα - Κανδήλα - Βάρνακα – Παναγούλα.  
·        Το Σάββατο 22-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κεχρινιά – Βαρετάδα – Αριάδα – Αμπελάκι –  Λουτρό - Πτελιά – Ανοιξιάτικο.  

 ***

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-10-2016 έως 23-10-2016),  θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

·        Την Δευτέρα 17-10-2016  και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ακολουθώντας δρομολόγιο, Πλάτανος – Καστανιά – Χόμορη –  Ποκίστα – Σίμος  -  Παλαιόπυργος.
·        Την Τρίτη 18-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Χρυσοβίτσα – Σκουρτού – Μπαμπίνη – Μαχαιρά.
·        Την Τετάρτη 19-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Χρυσοβέργι – Αγγελόκαστρο – Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Κατοχή – Μάστρο.
·        Την Παρασκευή 21-10-2016 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μακρινού – Δαφνιάς – Γραμματικού – Ματαράγκα – Παπαδάτες – Κάτω Κεράσοβο – Άνω Κεράσοβο – Ζευγαράκι.
·        Το Σάββατο 22-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 13:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ακολουθώντας το δρομολόγιο  Άνω Χώρα μέσω Λιμνήτσας – Τερψιθέας - Ελατού.  

 ***

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-10-2016 έως 23-10-2016), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

·        Την Δευτέρα 17-10-2016  και κατά τις ώρες 18:00 έως 24:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, ακολουθώντας δρομολόγιο, Κράλλι – Ζησιμαίικα  – Νεοχώρι – Χαραυγή  - Τζάϊλο – Σανταμέρι – Πόρτες.
·        Την Τρίτη 18-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Βλασία – Κάτω Βλασία – Μετόχι – Μάνεσι – Λάπατα – Νεοχώρι – Μεγάλος Ποντιάς  - Μικρός Ποντιάς -  Καρούσι.  
·        Την Τετάρτη 19-10-2016 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα – Ελληνικό – Λακκώματα - Καλούσι.
·        Την Πέμπτη 20-10-2016 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καστέλι – Κάτω Δρυμός – Κλείτορας – Αροανία – Αγρίδι – Λεχούρι – Λιβάρτζι – Ψωφίδα. 
·        Την Παρασκευή 21-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Πλάτανος – Καλαμιά – Πύργος – Βαλιμή – Αγία Βαρβάρα – Ζαρούχλα – Περιστέρα – Μεσορρούγι.  
·        Το Σάββατο 22-10-2016 και κατά τις ώρες 18:00 έως 24:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άγιο Κωνσταντίνο – Μερτίδι – Βερίνο – Γρηγόρη – Γραίκα – Λάκκα - Μυρόβρυση – Αρραβωνίτσα.
·        Την Κυριακή 23-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τριπόταμα – Άγιος Βασίλειος – Πάος – Βεσίνι – Χόβολη – Πεύκο – Αμυγδαλιά -  Σκοτάνι – Φίλια – Λευκάσιο. 

***

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας



Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-10-2016 έως 23-10-2016),  θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :



·        Την Δευτέρα 17-10-2016  και κατά τις ώρες 07:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας -, Δαφνούλα – Αλιφείρα – Χάνια Κόρμπα - Μυρώνια – Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.

·        Την Τρίτη 18-10-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Αμαλιάδας, Ανδραβίδας και Γαστούνης, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμαλιάδα – Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – Όλγα – Ρουπάκι - Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.

·        Την Τετάρτη 19-10-2016 και κατά τις ώρες 07:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και  Ανδρίτσαινας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω –  Λέπρεο - Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα - Δραγώγι - Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Νέδας – Λυνίσταινα – Πετράλωνα - Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.

·        Την Πέμπτη 20-10-2016 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00,  στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας -, Δαφνούλα – Αλιφείρα – Χάνια Κόρμπα - Μυρώνια – Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.

·        Την Παρασκευή 21-10-2016 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων, Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Πελοπίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πύργος - Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο - Καρυά Αγία Άννα - Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό - Αμπελώνας – Πύργος.

·        Το Σάββατο 22-10-2016 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00 στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Αμαλιάδας, Ανδραβίδας και Γαστούνης, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμαλιάδα – Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – Όλγα – Ρουπάκι - Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.

·        Την Κυριακή 23-10-2016 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00 στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας -, Δαφνούλα – Αλιφείρα – Χάνια Κόρμπα - Μυρώνια – Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.