«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Γ.Ο.Μεσολογγίου θα λειτουργήσει και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
2015

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα λειτουργήσει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Γ.Ο.Μεσολογγίου, για τρίτη συνεχή χρονιά.
Θα  λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ για μικρά παιδιά(αρχαρίων και προχωρημένων) καθώς και προαγωνιστικά τμήματα μεγαλυτέρων ηλικιών.
Χώρος προπονήσεων θα είναι...
η πισίνα του καταστήματος  «ΖPLAΖ» στο λιμάνι Μεσολογγίου υπό την παρουσία και επίβλεψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και μεγάλη προπονητική εμπειρία στο αντικείμενο αυτό και με καθημερινή παρουσία Διπλωματούχου Ναυαγοσώστη.
Η χρονική διάρκεια λειτουργίας της Ακαδημίας θα είναι δυόμιση μήνες. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στο διάστημα από 23 έως και 25 Ιουνίου περίπου και θα ολοκληρωθούν 5 Σεπτεμβρίου. Ώρες προπονήσεων: 9.30π.μ έως 13.00μ.μ
Όσον αφορά το οικονομικό μέρος, θα είναι μια μικρή και τυπική εισφορά που θα ισχύει για όλη τη σεζόν, που είναι απαραίτητη για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της Ακαδημίας(αμοιβές προπονητών, αγορά αθλητικού υλικού). Για τα αδέρφια θα υπάρχουν κλιμακωτές εκπτώσεις.
Οι ημέρες και οι ακριβείς ώρες προπονήσεων θα ανακοινωθούν στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο από Παρασκευή 19 Ιουνίου και μετά.
Εγγραφές, κατανομή παιδιών σε  ομάδες και λοιπές λεπτομέρειες(χαρτιά, εξοπλισμός) θα ρυθμιστούν με την έναρξη των μαθημάτων. Εγγραφές θα μπορούν να γίνονται οποτεδήποτε κατά την διάρκεια λειτουργίας της Ακαδημίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:  →6944141017
→6948523913  
→ 26310-25102(σε αυτό κυρίως 6.30μ.μ. έως 10.00μ.μ)

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-Προπονητής Κολύμβησης και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας.

Για περισσότερη ενημέρωση και καλύτερο συντονισμό θα επιδιωχθεί να γίνει και συνάντηση με τους γονείς μια – δυο μέρες πρίν την έναρξη των μαθημάτων. Ο χώρος της συνάντησης και η ημέρα θα ανακοινωθούν στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Τα τμήματα Water Polo και Κολύμβησης του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου, δημιουργήθηκαν το 2013 και έγιναν επίσημα μέλη της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά στην αγαπημένη τους πόλη και αποτελούνται από πρώην Πολίστες-Κολυμβητές του ΝΟΜ, που ανδρώθηκαν στα νερά του λιμανιού μας και έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία του Μεσολογγίτικου Ναυταθλητισμού.
Ελάτε, λοιπόν, κοντά μας να μάθετε τα μυστικά της κολύμβησης και να συνεχίσετε την μεγάλη μας ιστορία στον χώρο του Ναυταθλητισμού.
Τελειώνοντας, ευχαριστούμε:
α) τον ιδιοκτήτη του «Ζ
PLAΖ» κ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟ Νικόλαο, πολίστα και μέλος του Γ.Ο.Μ. για την δωρεάν παραχώρηση της πισίνας και για την γενικότερη προσφορά του στην λειτουργία της κολυμβητικής ακαδημίας . 
β) τους δεκάδες γονείς παιδιών του Μεσολογγίου που μας παρότρυναν εως τώρα  (προσωπική ή τηλεφωνική επαφή) να λειτουργήσουμε και φέτος την Ακαδημία. Αυτή η μαζική παρότρυνση, μαζί με την αγάπη μας για το άθλημα, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε και φέτος την Ακαδημία Κολύμβησης του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου.    
ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - 2015