«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Αγρίνιο - Τελειώστε άμεσα με την εγκατάλειψη του Πάρκου!

Η Ανοιχτή Συνέλευση για την Προστασία και Αναζωογόνηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου κατέθεσε σήμερα αίτηση-καταγγελία στο Δήμο Αγρινίου σχετική με την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πάρκο της πόλης.
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 38566/18-06-2015
Ανοιχτή Συνέλευση για την Προστασία και Αναζωογόνηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου
Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι βρεθήκαμε στις 17/06/2015 στο Πάρκο Αγρινίου όπου διαπιστώσαμε την πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωσή του. Η εικόνα που αποκομίζει ο επισκέπτης δεν μπορεί επ’ ουδενί να δικαιολογηθεί με την επίκληση ότι μέρος του αποτελεί, στα χαρτιά, εργοτάξιο.
Η έλλειψη καθαριότητας του χώρου απειλεί τη βιωσιμότητά του και αποτελεί εστία μόλυνσης για το κοινωνικό σύνολο, πόσο μάλλον αυτήν τη χρονική περίοδο που λόγω αυξημένων θερμοκρασιών ο πληθυσμός της πόλης πυκνώνει τις επισκέψεις του στο χώρο αυτόν.
Με βάση αυτές τις διαπιστώσεις επισημαίνουμε στη δημοτική αρχή την απουσία λειτουργίας των υπηρεσιών της στον προαναφερόμενο χώρο και αιτούμαστε την επανόρθωση του λειτουργικού ρόλου τους. Σας γνωστοποιούμε ότι θα αναμένουμε τις ενέργειές σας μέχρι και την Τετάρτη 24/06/2015. Διαφορετικά θα οργανώσουμε καμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας τού Αγρινίου όπου θα αναδεικνύεται η έλλειψη βασικών υπηρεσιών για τις οποίες ευθύνεται η τωρινή δημοτική αρχή.
Η περιοχή της προτομής της Χαρίκλειας Παπαστράτου παλαιότερα.
Η περιοχή της προτομής της Χαρίκλειας Παπαστράτου παλαιότερα.
Η θέση από την οποία εκλάπη πρόσφατα η προτομή. Διακρίνεται η έλλειψη φροντίδας τού περιβάλλοντος χώρου.
Η θέση από την οποία εκλάπη πρόσφατα η προτομή. Η έλλειψη φροντίδας τού περιβάλλοντος χώρου είναι ολοφάνερη.
aitima

https://parkoagriniou.wordpress.com