«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στο Αγρίνιο που είχε καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές 
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 21χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Ελλάδας για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα...
ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπές που είχε τελέσει από κοινού με συνεργούς του στο Αγρίνιο σε αποθήκες κατοικιών και σε καταστήματα τα έτη 2012 και 2013.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Ελλάδας.  
***

Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Αμαλιάδα που είχε καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, κατασχέθηκαν (300) γραμμάρια λαθραίου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 43χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για υπόθεση ναρκωτικών.

Επιπλέον σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του βρήκαν και κατέσχεσαν (300) γραμμάρια λαθραίου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας .  
***

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες, ότι στο πλαίσιο εργασιών στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου, από σήμερα (18-6-2015) και ώρα 21.00 μέχρι και τις (19-06-2015)  και ώρα 06.00 θα ισχύσουν οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τα οχήματα που κινούνται στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου:

·        Με κατεύθυνση προς Πάτρα, θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο  Σελιανιτίκων προς την Παλαιά Εθνική Οδό και θα επανάρχονται στην Νέα Εθνική Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Ρίου,

·        Με κατεύθυνση προς Κόρινθο, θα εξέρχονται μέσω προσωρινού κλάδου στη χ/θ 196,000 προς την Παλαιά Εθνική Οδό και θα επανάρχονται μέσω προσωρινού κλάδου στη Νέα Εθνική οδό από τη χ/θ 192,000.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας  συνιστά στους οδηγούς να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας.