«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Αγρίνιο

 Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ήρθε και γέμισε το Αγρίνιο με μελωδίες, ήχους παραδοσιακούς και σύγχρονους, συναισθήματα, χρώματα και ελπίδα. Σε μια περίοδο με ιδιαίτερες δυσκολίες, εντάσεις και αβεβαιότητα, η δύναμη της τέχνης και της μουσικής  κατάφερε να ενώσει πλήθος τραγουδιστών, μουσικών, τεχνικών και...
απλών πολιτών, αλλάζοντας  τους ρυθμούς της πόλης, με μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από 19 έως 21 Ιουνίου 2015.


 Αυτό το τριήμερο όλοι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες του Αγρινίου  απόλαυσαν συναυλίες, βραδιές μουσικής και χορευτικές παραστάσεις σε Αγρίνιο, Άγιο Κωνσταντίνο και Νεάπολη, από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου, το  «Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης », το « Ωδείο Δυτικής Ελλάδας» το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων, την « Agrinio Βand », το Γυμνάσιο Αγίου Κων/νου και τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου « Παναγία Βλαχερνών ». Εντυπωσιακή ήταν και  η τελετή λήξης, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας. Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου  απένειμε αναμνηστικά διπλώματα και ευχαρίστησε όλους για τη μεγάλη συμμετοχή. « Οι δυσκολίες που έχουν αλλάξει τη ζωή όλων μας, μας δίνει πείσμα και κίνητρο να συνεργαστούμε. Μόνο έτσι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα και θα κάνουμε τη ζωή μας ομορφότερη και καλύτερη» σημείωσε.