«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Πρωτομαγιάτικο Δείπνο της ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ!

Δείπνο παρέθεσε το Σαββατόβραδο, ο πρόεδρος της ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ κ. Σωκράτης Κορδάτος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η πρωτομαγιάτικη συνάντηση διοίκησης – προπονητή και παιχτών έγινε στον «Κήπο του Ντόκα» στο Καινούργιο.
Σ’ ένα χαλαρό κλίμα, ξεκούρασης πλέον και ηρεμίας, αφού η ομάδα τελείωσε για φέτος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Εκτός από τα αστεία και τα αλληλοπειράγματα μεταξύ των παιχτών, που διαμόρφωσαν ένα ευχάριστο κλίμα, ακούστηκαν και σοβαρά πράγματα για το μέλλον και τις προοπτικές αναβάθμισης του ομίλου.
Η συζήτηση στράφηκε γύρω απ’ το θέμα της ακαταλληλότητας του γηπέδου του Καινούργιου, απ’ την διοργάνωση των εκδηλώσεων «ΘΕΣΤΙΑ» και απ’ το μελλοντικό σχεδιασμό της ομάδας.
Σε κάποια στιγμή, ο πρόεδρος κ. Σωκράτης Κορδάτος ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους συμβούλους, προπονητή και παίχτες, ότι καλύπτει τα έξοδα του ταξιδιού όλης της ομάδας, για να μεταβεί στη Δράμα την μεθεπόμενη Κυριακή για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Παναιτωλικό!
Ο σκοπός αυτού του ταξιδιού είναι διπλός, επίσκεψη στη Δράμα πρέπει να γίνει και για έναν άλλο λόγο: Η αγαπημένη μας ομάδα όπως είναι γνωστό, η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ έχει αδελφοποιηθεί με τη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ!
Κλιμάκιο της Δραμινής ομάδας είχε προσκληθεί και είχε επισκεφτεί στο Καινούργιο τα γραφεία του συλλόγου (που συστεγάζονται με τα γραφεία των παλαιμάχων).
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:
Αντιπροσωπία της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ!
Και μας προσκάλεσαν να επισκεφτούμε κι εμείς τη Δράμα, να μας φιλοξενήσουν, να μας ξεναγήσουν στο μουσείο της ομάδας τους και στις αθλητικές της εγκαταστάσεις.Οι Δραμινοί είχαν ικανοποιηθεί απ’ την υποδοχή και είχαν εντυπωσιαστεί απ’ την ιστορία της ομάδας μας!
Θυμάμαι που αναρωτήθηκε έκπληκτος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δόξας Δράμας κ. Ηλίας Ηλιάδης: «Μια ερασιτεχνική ομάδα κι έχει τέτοια λαμπρή ιστορία;»!
Επιβάλλεται να γίνει αυτό το ταξίδι, τέτοιες ενέργειες είναι που προσδίδουν… το κάτι παραπάνω, στην αξιόλογη δράση του ομίλου μας.
Τώρα σχετικά με τις συναντήσεις διοίκησης και παιχτών, επιβάλλεται ακόμα περισσότερο, να διοργανώνονται, παρόμοιες εκλδηλώσεις, σε τακτά χρονικά διαστήματα.