«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Με  επιχειρηματίες και εμπόρους στο κέντρο της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Δήμαρχος Αγρινίου κατά την  πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της αγοράς.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου  ενημέρωσε καταστηματάρχες και καταναλωτές για τις δράσεις στήριξης των ντόπιων επαγγελματιών:
«Ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή με υγεία, υπομονή  και αισιοδοξία...

Σήμερα κυκλοφορούμε ξανά στην πόλη και επισκεπτόμαστε τα καταστήματα μας.
Όλοι μαζί,  με ευθύνη και αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας επαγγελματίες και καταστηματάρχες, κρατάμε όρθια την τοπική αγορά.
Σας καλώ, ως μία πράξη συλλογικής ευθύνης, να στηρίξουμε  τις τοπικές μας επιχειρήσεις οι οποίες έμειναν κλειστές για αρκετές εβδομάδες.
Ξεκινάμε με χαμόγελο, ακόμη και εάν είναι πίσω από μια μάσκα.
Δείχνουμε  προτίμηση στα καταστήματα της πόλης,διατηρούμε ζωντανή την τοπική οικονομία και υποστηρίζουμετους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.
Στεκόμαστε στο πλευρό τους τώρα που επιστρέφουνδιασφαλίζονταςότι θα έχουν θέση εργασίας και την επόμενη μέρα. Μένουμε Αγρίνιο, κάνουμε ασφαλείς αγορές, κερδίζουμε όλοι. Βγαίνουμε δυνατοί », τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ο κ. Παναγιώτης Μπεσίνης ευχήθηκε καλή αρχή στους εμπόρους: «Μετά από δύο μήνες κλεισίματος της αγοράς, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας,  τα καταστήματα ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους. Αισθανόμαστε τυχεροί γιατί το Αγρίνιο βγήκε αλώβητο υγειονομικά. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο στοίχημα. Να συνεχίσουμε αλώβητοι στην οικονομία μας. Υποδεχόμαστε τους συμπολίτες μας και φίλους καταναλωτές και ζητούμε να στηρίξουν τους δικούς μας ανθρώπους, ψωνίζοντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Έτσικερδίζουμε όλοι.  Αρωγοί στην προσπάθειά μας είναι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή  που βοήθησαν στη δημιουργία ενημερωτικού εντύπου αλλά και όλοι όσοι δημόσια στήριξαν την προσπάθειά μας».






ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ